Robi_Robson Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Zapraszam i polecam. Będzie okazja na szkolenie i integrację . Kto był , ten wie . Kto nie był niech żałuje . Na pewno jak zawsze oprócz wykładów będą pozaprogramowe zajęcia w podgrupach do białego rana . Program i formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie https://pszczelawola.edu.pl/vi-miedzynarodowa-konferencja-pszczelarska-2020/ Ja już wysłałem zgłoszenie i wiem , że wiele osób ze "starej wiary" też się jak zwykle wybiera . Sugeruję przyjazd już w czwartek i nie czekanie na ostatnią chwilę z przelewem , bo rok temu momentalnie skończyły się wolne miejsca i wielu nie zdążyło ... Quote
Tadek11 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Robert takie zajęcia do rana i trwające kilka dni do dobre są dla młodych ? Quote
Robi_Robson Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Nie narzekaj "Dziadku" , tylko wypełniaj formularz zgłoszeniowy i zaklepuj miejsce w aucie póki jeszcze je mamy to po Ciebie zajedziemy po drodze Quote
Recommended Posts