Adrift Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Jak masz ule warszawskie zwykłe to może pszczoły AGT. 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 W dniu 1.08.2020 o 05:47, Adrift napisał: Jak masz ule warszawskie zwykłe to może pszczoły AGT. Właśnie na nią mam ochotę po wszelkich analizach i chyba zamówię przez allegro u Miody Pojezierza Drawskiego - chyba, że znacie jakiegoś innego sprawdzonego hodowcę? Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Paweł napisał: Właśnie na nią mam ochotę po wszelkich analizach i chyba zamówię przez allegro u Miody Pojezierza Drawskiego - chyba, że znacie jakiegoś innego sprawdzonego hodowcę? Ja biorę Sklenary od Szeligów http://rzpplock.lh.pl/wp-content/uploads/2017/09/Oferta_matki_SZELIGÓW.pdf Kupuję jednodniowe unasieniają się u mnie,jestem zadowolony zwłaszcza z G10. 1 Cytuj
Elwood Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Mają w miodolandzie. NU i UN. Sklep Miodoland, matki Sklenar G10 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 24 minuty temu, Elwood napisał: Mają w miodolandzie. NU i UN. Sklep Miodoland, matki Sklenar G10 Dziękuję :). Rozmawiałem z nimi - wysyłka najwcześniej czwartek - a ja w sobotę już wyjazd. Skusze się na tą AGT - wysyłają w poniedziałek. Z opisu linii - może się dobrze sprawować w moich warunkach. Cytuj
Xpand Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 AGT to jest program hodowlany, tam mogą być różne linie, ale spełniające określone warunki przez ileś tam pokoleń. Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 11 minut temu, Xpand napisał: AGT to jest program hodowlany, tam mogą być różne linie, ale spełniające określone warunki przez ileś tam pokoleń. Za szybko odpowiedziałem, nie doczytałem - zdecydowałem się na linię HINDERHOFFER należącej chyba do programu AGT. Dziękuje @Xpand za sprostowanie. Cytuj
Xpand Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Spoko pszczoła, będziesz Pan zadowolony 1 Cytuj
Elwood Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Paweł napisał: Dziękuję :). Rozmawiałem z nimi - wysyłka najwcześniej czwartek - a ja w sobotę już wyjazd. O widzisz, to trochę bez sensu, ponieważ w sklepie mają ustawioną „dostępność towaru” na zielono, w magazynie. Myślałem, że oznacza to natychmiastową wysyłkę. Sorry Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 12 godzin temu, Paweł napisał: zdecydowałem się na linię HINDERHOFFER Właśnie tego roku mlaskam ? z zachwytu nad tymi matkami.Kupiłem seryjkę do odkładów w maju i jak zobaczyłem jak czerwią i co z tego wychodzi.... Znowu kiszka z redukcją pasieki.PK 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi