Adrift Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Jak masz ule warszawskie zwykłe to może pszczoły AGT. 1 Quote
Paweł Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 W dniu 1.08.2020 o 05:47, Adrift napisał: Jak masz ule warszawskie zwykłe to może pszczoły AGT. Właśnie na nią mam ochotę po wszelkich analizach i chyba zamówię przez allegro u Miody Pojezierza Drawskiego - chyba, że znacie jakiegoś innego sprawdzonego hodowcę? Quote
piotrpodhale Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Godzinę temu, Paweł napisał: Właśnie na nią mam ochotę po wszelkich analizach i chyba zamówię przez allegro u Miody Pojezierza Drawskiego - chyba, że znacie jakiegoś innego sprawdzonego hodowcę? Ja biorę Sklenary od Szeligów http://rzpplock.lh.pl/wp-content/uploads/2017/09/Oferta_matki_SZELIGÓW.pdf Kupuję jednodniowe unasieniają się u mnie,jestem zadowolony zwłaszcza z G10. 1 Quote
Elwood Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Mają w miodolandzie. NU i UN. Sklep Miodoland, matki Sklenar G10 1 Quote
Paweł Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 24 minuty temu, Elwood napisał: Mają w miodolandzie. NU i UN. Sklep Miodoland, matki Sklenar G10 Dziękuję :). Rozmawiałem z nimi - wysyłka najwcześniej czwartek - a ja w sobotę już wyjazd. Skusze się na tą AGT - wysyłają w poniedziałek. Z opisu linii - może się dobrze sprawować w moich warunkach. Quote
Xpand Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 AGT to jest program hodowlany, tam mogą być różne linie, ale spełniające określone warunki przez ileś tam pokoleń. Quote
Paweł Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 11 minut temu, Xpand napisał: AGT to jest program hodowlany, tam mogą być różne linie, ale spełniające określone warunki przez ileś tam pokoleń. Za szybko odpowiedziałem, nie doczytałem - zdecydowałem się na linię HINDERHOFFER należącej chyba do programu AGT. Dziękuje @Xpand za sprostowanie. Quote
Elwood Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 13 godzin temu, Paweł napisał: Dziękuję :). Rozmawiałem z nimi - wysyłka najwcześniej czwartek - a ja w sobotę już wyjazd. O widzisz, to trochę bez sensu, ponieważ w sklepie mają ustawioną „dostępność towaru” na zielono, w magazynie. Myślałem, że oznacza to natychmiastową wysyłkę. Sorry Quote
piotrpodhale Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 12 godzin temu, Paweł napisał: zdecydowałem się na linię HINDERHOFFER Właśnie tego roku mlaskam ? z zachwytu nad tymi matkami.Kupiłem seryjkę do odkładów w maju i jak zobaczyłem jak czerwią i co z tego wychodzi.... Znowu kiszka z redukcją pasieki.PK 1 Quote
Recommended Posts