manio Opublikowano 24 Września 2022 Opublikowano 24 Września 2022 Dziś dni miodu w Ełku, nasi już tam są 5 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Moje dwie Córki Karolina i Natalia były w Ełku . Ja w tym czasie z najmłodszą Olą byłem na Targach Poznańskich "Smaki Regionów" . Czwarta Córka wyemigrowała do Skandynawii i nie musi się"bujać" z miodami ? Dziewczyny dobrze się spisały , mimo , że to ich debiut w takiej pracy . 5 Cytuj
manio Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 1 godzinę temu, Robi_Robson napisał: Czwarta Córka wyemigrowała do Skandynawii i nie musi się"bujać" z miodami ? Dziewczyny dobrze się spisały , mimo , że to ich debiut w takiej pracy . Masz rozmach , Targi Poznańskie to nie ryneczek w Ełku , no i Cztery Córki ! Szczęśliwy Człowiek 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 W Ełku na Święcie Miodu byłem cztery razy . W konkursach zgarnąłem w tym czasie 4 puchary Marszałka Województwa . Teraz już konkursu w Ełku już nie było, a ponieważ termin się dublował to wybrałem Poznań . Tam zgarnęliśmy najwyższe trofeum - "Perłę" i certyfikat za "najlepszy Polski regionalny produkt żywnościowy" . To też już czwarta perła w naszej historii . Historia lubi się powtarzać ? 4 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Gratulacje Robert ? Masz się czym pochwalić tak trzymaj ! ? 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi