Marco Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Hej, dzisiaj w TV Planet o 19.45 jest film „Ogród tysiąca pszczół”, może być coś ciekawego. Film o dzikich pszczołach w ogrodzie. Edytowane 15 Marca przez Marco Cytuj
Marco Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca To był film o dzikich pszczołach. Inne zachowania niż apis mellifera. Ale warto było zobaczyć. sorki że dałem znać tak późno, ale dostrzegłem ten program tuż przed emisją. 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Cytując temat "Dzisiaj w TV" zacznie się 142 seria mojego ulubionego teleturnieju "Jeden z 10" . A w następnej serii 143, której emisja będzie prawdopodobnie na przełomie kwietnia i maja miałem przyjemność brać udział od drugiej strony ekranu (odcinek 9) . Kto ciekawy jak mi poszło , to zapraszam już teraz do oglądania . Chociaż mam 7 wyuczonych zawodów , to oczywiście przedstawiałem się jako pszczelarz z zawodu 😁 2 4 Cytuj
Marco Opublikowano 10 Kwietnia Autor Opublikowano 10 Kwietnia On 25.03.2024 at 09:00, Robi_Robson said: Jeden z 10" Jest gdzieś na youtub-ie do obejrzenia, z Twoim udziałem oczywiście? Czy będzie dopiero wTV, powiedz kiedy będzie emisja, spróbuję obejrzeć. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Teraz idzie dopiero seria 142 . Ja będę dopiero w 9 odcinku następnej 143 serii. Gdzieś w połowie maja . 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi