Marco Posted March 15 Share Posted March 15 (edited) Hej, dzisiaj w TV Planet o 19.45 jest film „Ogród tysiąca pszczół”, może być coś ciekawego. Film o dzikich pszczołach w ogrodzie. Edited March 15 by Marco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal79 Posted March 20 Share Posted March 20 Uff. I co fajny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted March 20 Author Share Posted March 20 To był film o dzikich pszczołach. Inne zachowania niż apis mellifera. Ale warto było zobaczyć. sorki że dałem znać tak późno, ale dostrzegłem ten program tuż przed emisją. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted March 25 Share Posted March 25 Cytując temat "Dzisiaj w TV" zacznie się 142 seria mojego ulubionego teleturnieju "Jeden z 10" . A w następnej serii 143, której emisja będzie prawdopodobnie na przełomie kwietnia i maja miałem przyjemność brać udział od drugiej strony ekranu (odcinek 9) . Kto ciekawy jak mi poszło , to zapraszam już teraz do oglądania . Chociaż mam 7 wyuczonych zawodów , to oczywiście przedstawiałem się jako pszczelarz z zawodu 😁 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted April 10 Author Share Posted April 10 On 25.03.2024 at 09:00, Robi_Robson said: Jeden z 10" Jest gdzieś na youtub-ie do obejrzenia, z Twoim udziałem oczywiście? Czy będzie dopiero wTV, powiedz kiedy będzie emisja, spróbuję obejrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted April 14 Share Posted April 14 Teraz idzie dopiero seria 142 . Ja będę dopiero w 9 odcinku następnej 143 serii. Gdzieś w połowie maja . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts