MikołajWitwicki Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Tymczasowa praca dla pszczelarza we Francji http://www.praca4u.net/pszczelarz-pracownik-tymczasowy-id330730.html Czytając obowiązki to praca na cały sezon od wiosny do jesieni. Są chętni ;-) ? Ja zostaję przy swojej pasiece. Quote
Xpand Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ja bym się obawiał wyjazdu do krajów islamskich. Quote
daro Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ta a za ile ? za 2 Euro na godzinę . Zawsze normalne firmy piszą za ile. Quote
sok_mir Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Nie wiem jak jest teraz , ale 5lat temu jak ja wyjezdzalem przez polska agencje z Krakowa to dostawalem 8e na godzine. Ale te 8e placila mi agencja , czyli szefowa robila przelew do Polski do agencji, ta odbierala co jej, czyli jakies 3/4 i reszta dla Polaka. Szefowa po miesiacu mi powiedziala ze chce zebym zostal na stale , ale nie przez agencje tylko na francuskiej umowie bezterminowej, bo ta polska za drogo wychodzila Quote
sok_mir Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ta a za ile ? za 2 Euro na godzinę . Zawsze normalne firmy piszą za ile. Daro tu ci nikt nie napisze za ile, bo pracujesz u Francuza czy gdzie tam chcesz , ale defakto pracujesz dla polskiej agencji, ktora skubie cie na maksa, bo to od niej dostajesz przelew albo i nie dostajesz Quote
kamilauto Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 a jaki język trzeba znać? też zapomnieli dopisać Quote
MikołajWitwicki Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Tam jest adres e-mail oraz przycisk "odpowiedz" można się u źródła dowiedzieć. Język ang lub fran. podstawy pewnie trzeba znać. Pszczelarzy a do tego chętnych do podjęcia pracy poza swoją pasieką nie znajdą. Zgłoszą się ludzie, którzy byli pomocnikami u pszczelarzy. W razie czego sok_mir poda swoją kom i będzie za tłumacza robił :-D Quote
sok_mir Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Tam jest adres e-mail oraz przycisk "odpowiedz" można się u źródła dowiedzieć. Język ang lub fran. podstawy pewnie trzeba znać. Pszczelarzy a do tego chętnych do podjęcia pracy poza swoją pasieką nie znajdą. Zgłoszą się ludzie, którzy byli pomocnikami u pszczelarzy. W razie czego sok_mir poda swoją kom i będzie za tłumacza robił :-D Nie ma problemu w miare moich mozliwosci jezykowych Quote
Recommended Posts