Jump to content
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak jest teraz , ale 5lat temu jak ja wyjezdzalem przez polska agencje z Krakowa to dostawalem 8e na godzine. Ale te 8e placila mi agencja , czyli szefowa robila przelew do Polski do agencji, ta odbierala co jej, czyli jakies 3/4 i reszta dla Polaka. Szefowa po miesiacu mi powiedziala ze chce zebym zostal na stale , ale nie przez agencje tylko na francuskiej umowie bezterminowej, bo ta polska za drogo wychodzila

Posted

Ta a za ile ? za 2 Euro na godzinę . Zawsze normalne firmy piszą za ile.

Daro tu ci nikt nie napisze za ile, bo pracujesz u Francuza czy gdzie tam chcesz , ale  defakto pracujesz dla polskiej agencji, ktora skubie cie na maksa, bo to od niej dostajesz przelew albo i nie dostajesz

Posted

Tam jest adres e-mail oraz przycisk "odpowiedz" można się u źródła dowiedzieć. Język ang lub fran. podstawy pewnie trzeba znać. Pszczelarzy a do tego chętnych do podjęcia pracy poza swoją pasieką nie znajdą. Zgłoszą się ludzie, którzy byli pomocnikami u pszczelarzy.

W razie czego sok_mir poda swoją kom i będzie za tłumacza robił :-D

Posted

Tam jest adres e-mail oraz przycisk "odpowiedz" można się u źródła dowiedzieć. Język ang lub fran. podstawy pewnie trzeba znać. Pszczelarzy a do tego chętnych do podjęcia pracy poza swoją pasieką nie znajdą. Zgłoszą się ludzie, którzy byli pomocnikami u pszczelarzy.

W razie czego sok_mir poda swoją kom i będzie za tłumacza robił :-D

Nie ma problemu w miare moich mozliwosci jezykowych ;)