daro Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Zrezygnował bym z tego , a prznajmniej nie tak bym nazwał. Np. Moje kłopoty gdzie każdy by opisywał SWOJE PROBLEMY bez nazywania rzeczy po imieniu. Bo nieuczciwość trzeba wykazać , po co prokurator za takie pierdoły ma zablokowac forum. Quote
Paweł Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Zrezygnował bym z tego , a prznajmniej nie tak bym nazwał. Np. Moje kłopoty gdzie każdy by opisywał SWOJE PROBLEMY bez nazywania rzeczy po imieniu. Bo nieuczciwość trzeba wykazać , po co prokurator za takie pierdoły ma zablokowac forum. Darek usunięte - masz rację, ale sądze, ze gdzieś przydałoby się takie tematy zbierać... Quote
daro Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nazwałbym - Oceny i Opinie. Nich każdy pisze swoje oceny bez wnikania czego dotyczą. Nie tylko ganić ale i chwalić. Quote
Paweł Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nazwałbym - Oceny i Opinie. Nich każdy pisze swoje oceny bez wnikania czego dotyczą. Nie tylko ganić ale i chwalić. Uruchomiłem ten dział , ale z ograniczeniami - moderatorzy/admini muszą zatwierdzić wysłany post - chodzi o utrzymanie poziomu i uniknięcie ewentualnych problemów. Quote
Recommended Posts