Michał Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Daniel, Bogdan był 4 lata temu po ten absynt więc odpuść chłopu U mnie będzie po wigilii nawet 3 Króli... Jim, Jack i Johnnie Cytuj
Krzyżak Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Pan Daniels z Tennessee by mi starczył Cytuj
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Oj Pan Jim Beam Duble Oak albo Black jest w lepszej cenie a znacznie szlachetniejszy W barku jeszcze Dziki Indyk Rare Barrel się wygrzewa i Singleton Tailfire - ten pierwszy to prezent z ubiegłych świąt i nie ma kiedy wypić W niedzielę mieliśmy spotkanie opłatkowe w Kole, więc powoli już magia świąt zaczyna działać http://www.pobiedziska.pl/zdrowych-pszczol-beczek-miodu-wigilia-pszczelarzy/ Cytuj
Krzyżak Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Prawdziwy pszczelarz powinien pić ;) Cytuj
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mi nie smakuje. Czuć za bardzo słodyczą i czekoladą - tak jakby miód z trojeści amerykańskiej połączyć z lichą ilością łiski. Nie mój styl. Jak chcę coś na miodzie to sam wyprodukuję 1 Cytuj
Gość marbert Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 godziny temu, Krzyżak napisał: Prawdziwy pszczelarz powinien pić Tfu tylko zimna Finlandia 60% w prostokątnej butelce z dwoma reniferami na etykiecie. Jak już, hahaha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi