Michał Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Daniel, Bogdan był 4 lata temu po ten absynt więc odpuść chłopu U mnie będzie po wigilii nawet 3 Króli... Jim, Jack i Johnnie Quote
Krzyżak Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Pan Daniels z Tennessee by mi starczył Quote
Michał Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Oj Pan Jim Beam Duble Oak albo Black jest w lepszej cenie a znacznie szlachetniejszy W barku jeszcze Dziki Indyk Rare Barrel się wygrzewa i Singleton Tailfire - ten pierwszy to prezent z ubiegłych świąt i nie ma kiedy wypić W niedzielę mieliśmy spotkanie opłatkowe w Kole, więc powoli już magia świąt zaczyna działać http://www.pobiedziska.pl/zdrowych-pszczol-beczek-miodu-wigilia-pszczelarzy/ Quote
Michał Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Mi nie smakuje. Czuć za bardzo słodyczą i czekoladą - tak jakby miód z trojeści amerykańskiej połączyć z lichą ilością łiski. Nie mój styl. Jak chcę coś na miodzie to sam wyprodukuję 1 Quote
Guest marbert Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 2 godziny temu, Krzyżak napisał: Prawdziwy pszczelarz powinien pić Tfu tylko zimna Finlandia 60% w prostokątnej butelce z dwoma reniferami na etykiecie. Jak już, hahaha Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.