netto Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zakupiłem dwa lata temu oraz w tym roku skrzynki pakietowe do zsypańców wraz z lejem prostokątnym. Firma godna polecenia, terminowa wysyłka oraz dobra komunikacja. Ceny odpowiednie. Smiało mogę polecić firmę. Dodatkowo na dniach otwartych bardzo przyjemnie rozmawiało się z przedstawicielem tej firmy na temat ich uli jednościennych, wymieniliśmy konstruktywne opinie. Cytuj
Ks. Tomasz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja zakupiłem skrzyneczkę z lejem okrągłym. Potem dokupiłem drugi lej i muszę powiedzieć, że solidne wykonanie. Gorąco polecam bo to solidna firma. Cytuj
netto Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Prostokątny lej chyba praktyczniejszy. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Prostokątny lej chyba praktyczniejszy. Ja mam od Mateusza lej okrągły . Pasuje w standardowe otwory do pajączków . Puścił delikatnie lut na kołnierzu , ale po dwóch latach maltretowania i częstego stukania miał prawo . Kontakt zarówno mejlowy jak i osobisty jak najbardziej na plus . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi