netto Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Zakupiłem dwa lata temu oraz w tym roku skrzynki pakietowe do zsypańców wraz z lejem prostokątnym. Firma godna polecenia, terminowa wysyłka oraz dobra komunikacja. Ceny odpowiednie. Smiało mogę polecić firmę. Dodatkowo na dniach otwartych bardzo przyjemnie rozmawiało się z przedstawicielem tej firmy na temat ich uli jednościennych, wymieniliśmy konstruktywne opinie. Quote
Ks. Tomasz Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ja zakupiłem skrzyneczkę z lejem okrągłym. Potem dokupiłem drugi lej i muszę powiedzieć, że solidne wykonanie. Gorąco polecam bo to solidna firma. Quote
netto Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Prostokątny lej chyba praktyczniejszy. Quote
Robi_Robson Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Prostokątny lej chyba praktyczniejszy. Ja mam od Mateusza lej okrągły . Pasuje w standardowe otwory do pajączków . Puścił delikatnie lut na kołnierzu , ale po dwóch latach maltretowania i częstego stukania miał prawo . Kontakt zarówno mejlowy jak i osobisty jak najbardziej na plus . Quote
Recommended Posts