radek40 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Jak w temacie , nie mam suszarki i chciałbym jakoś przechować pewną ilość pyłku. Pozdrawiam Cytuj
daro Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Zamroź w zamrażarce. Jak nie , papier pakowy , folia i cieniutką warstwą suszyć często mieszając. Cytuj
netto Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Suszarke do grzybow pozycz, pewnie ktos ma. Cytuj
radek40 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Suszarka do grzybów pewnie dobra tylko czytałem, że temp. suszenia nie może być większa niż 42 st. a w takiej suszarce bez termostatu to nie wiem jaka jest temp. pewnie trzeba by to sprawdzić i ewentualnie dokupić jakiś termoregulator . Nie mam jeszcze miodu ale myślę zalać miodem trochę pyłku , ale najpierw go przemrożę .Pozdrawiam Cytuj
netto Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Jak dasz na 1 pozycję to u mnie podgrzewa do około 36 (sprawdzałem zwykłem termometrem przy samym nadmuchu.) Cytuj
Słowian Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Zapodaj sobie taka : http://allegro.pl/330w-suszarka-spozywcza-do-owocow-warzyw-grzybow-i5657767090.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=63441 Ja miałem prawie identyczną w tamtym roku ale sie zdupc.... clatronika tylko z wyświetlaczem zamiast pokrętła temperatury, super szło jak ustawiłeś tak suszyło, też jechałem na 35 stopni, przeżroczysta obudowa wszystko widać, w tym roku muszę kupić coś podobnego żeby te pierścienie mi pasowały ze starej do tej nowej, ustawie wyżej pionowo wiecej mi wejdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.