radek40 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Jak w temacie , nie mam suszarki i chciałbym jakoś przechować pewną ilość pyłku. Pozdrawiam Cytuj
daro Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Zamroź w zamrażarce. Jak nie , papier pakowy , folia i cieniutką warstwą suszyć często mieszając. Cytuj
netto Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Suszarke do grzybow pozycz, pewnie ktos ma. Cytuj
radek40 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Suszarka do grzybów pewnie dobra tylko czytałem, że temp. suszenia nie może być większa niż 42 st. a w takiej suszarce bez termostatu to nie wiem jaka jest temp. pewnie trzeba by to sprawdzić i ewentualnie dokupić jakiś termoregulator . Nie mam jeszcze miodu ale myślę zalać miodem trochę pyłku , ale najpierw go przemrożę .Pozdrawiam Cytuj
netto Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Jak dasz na 1 pozycję to u mnie podgrzewa do około 36 (sprawdzałem zwykłem termometrem przy samym nadmuchu.) Cytuj
Słowian Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Zapodaj sobie taka : http://allegro.pl/330w-suszarka-spozywcza-do-owocow-warzyw-grzybow-i5657767090.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=63441 Ja miałem prawie identyczną w tamtym roku ale sie zdupc.... clatronika tylko z wyświetlaczem zamiast pokrętła temperatury, super szło jak ustawiłeś tak suszyło, też jechałem na 35 stopni, przeżroczysta obudowa wszystko widać, w tym roku muszę kupić coś podobnego żeby te pierścienie mi pasowały ze starej do tej nowej, ustawie wyżej pionowo wiecej mi wejdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi