morzedzungli Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mnie ramka kosztuje 0,25 zł. i trochę pracy. Więc polecam wszystkim aby spróbowali robić swoje ramki. Sułkowski kupuje wosk po 15 a ja dałem 150 za 10kg węzy co prawda na ramkę zandera ale mam sprytne pszczoły to sobie dorobią na dole paseczek szukajcie takich ofert na OLX w waszych okolicach. Karol Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 dałem 150 za 10kg węzy Ale euro ! Cytuj
morzedzungli Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 PLN, Ale węza niemiecka pakowana po 1 kg, Dzwonię do innego ogłoszenia i pani podaję cenę za węzę wlkp 55 zł. na to ja może coś taniej, pani mówi: taniej nie będzie bo tatuś zapłacił 65 mam na to paragon Karol Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 PLN, Ale węza niemiecka pakowana po 1 kg, Dzwonię do innego ogłoszenia i pani podaję cenę za węzę wlkp 55 zł. na to ja może coś taniej, pani mówi: taniej nie będzie bo tatuś zapłacił 65 mam na to paragon Karol Jak się rozpędziłem 2 lata temu i mi zabrakło węzy w sezonie , to w Bartoszycach w sklepie ogrodniczym (typowego pszczelarskiego w okolicy brak) też płaciłem 62, albo 65zł./kg. za węzę z Torunia . I niestety nie podobała się pszczołom. Dziurawiły i wynosiły z ula zamiast odbudowywać . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi