Bohtyn Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 No i dobrze, u mnie tak samo, oby jak najdłużej. Teraz to nie wiem czy tak dobrze. Bo spadź trwa nadal i pszczoły zdzierają się niesamowicie. Ręce mi już wysiadają. - Ale damy radę. Cytuj
Gość Imker Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 zajęta to może być toaleta ten z Sieradza kiedys sie chwalił ze nawet lebioda u niego spadziowała... nie wiem czy bym taki spadziowy lebiodowy później pogonił Cytuj
Gość Imker Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 przeprosiny będą wyemitowane w niedzielę w Telewizji Trwam Cytuj
netto Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 U nas codzienne urwanie chmury ...rozpoczynam leczenie ambrozolem , delikatnie układam gniazda, podkarmiam i czekam na nawłoć...a słoneczniki pięknie kwitną Cytuj
Nacek Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 A wy Sieradza to się nie czepiajcie, bo u nas to lebioda nie tylko spadziuje ale i nektaruje a pozatym pszczoły są tu takie co to wiadrami miód targają. Cytuj
boddan Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Spadź nadzieja nikła. Natomiast w mojej okolicy znam kilku ekstrawaganckich pszczelarzy, którzy zaczynają kręcić lipę. Jestem trochę zdziwiony bo przymierzam się do wirowania gryki, choć jej jak na lekarstwo. ...........................................................................................................Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi