Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że te drugie korpusy , które przyszły po reklamacji były chyba z tego samego sektora co pierwsze ? :D
Miałem w rękach , widziałem .
To nie wyglądało na 1 gatunek . 

Opublikowano

Umie , umie.

Ale jakby coś to niech pamięta, że ma kolegów ;)
Opublikowano

Z tym to dam sobie radę Panowie ;) jak by to odemnie tylko zależało to już byłoby 3 ;) marzy mi się Marysia ;) no ale cóż sam nie zrobię ;)

A co do produkcji uli to chyba jeszcze was zaskocze, jak się uda pokaże w styczniu ;)

Opublikowano

Standardowe tłumaczenie wszystkich.Ostatnio power bank otrzymałem bez kabla bo nowy pracownik nie zapakował.PK

Bo  to byl Piotrze ten sam pracownik ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja proszę, aby informacyjnie po ewentualnym oczyszczeniu temat pozostał, tak dla "potomnych", żeby każdy mógł swoje wnioski wyciągnąć. Nie wiem jak kiedyś było z jakością uli na Bzyki.com, ale wiem jak jest teraz. Jak pisałem, sprawa została załatwiona, korpusy zostały wymienione, co prawda tak jak Robi sam napisał, nie na najwyższej jakości ale chociaż na zdolne do użytku i tak jedna dennica ma pęknięcie od wkrętu czego nie zauważyłem wcześniej, tylko Robi zwrócił uwagę jak przywiozłem jedną, żeby robić na wzór...

Ogólnie w skrócie to jak pisałem, zamówiłem, wymienili towar niepełnowartościowy na lepszy. Więcej jak nie będę musiał to nie będę tam zamawiał. A na pewno nie ule.

Co do wątpliwości na temat "złego sektora" z którego pakowane były ule to polecam ten film, który niedawno ktoś wstawił na youtube 

https://www.youtube.com/watch?v=xR8UXPnXH4M

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.