Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gajowy napisał:

No z wyjątkiem, że to baba się dobiera do chłopskiego tyłka...

To dziwny chłop lub baba . Nie muszę chyba pisać do czego się dobiera normalna baba do normalnego chłopa .

• Haha 3
Opublikowano
W dniu 15.01.2022 o 18:40, daro napisał:

Nie muszę chyba pisać do czego się dobiera normalna baba do normalnego chłopa

Niektóre twierdzą ,ze do portwela / kieszeni. 

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, gajowy napisał:

Niektóre twierdzą ,ze do portwela / kieszeni. 

No właśnie czyli do czterech liter  gdzie chłopy noszą portfel. ? i to już jest w nieuczciwych zamiarach jak po pieniądze. ?

Oczywiście Darek to są  żarty i mam nadzieję że nie bierzesz tego serio.?

Opublikowano
Godzinę temu, Tadek11 napisał:

Oczywiście Darek to są  żarty i mam nadzieję że nie bierzesz tego serio.?

Czasy mamy dziwne i niepewne, lepiej pisać, kiedy się żartuje....

• Lubię 1
Opublikowano
16 godzin temu, gajowy napisał:

Czasy mamy dziwne i niepewne, lepiej pisać, kiedy się żartuje.

To niektórzy ludzie są dziwni i niepewni . Ja jak hipopotam 5 cm skóry i sadło a na żartach się znam  .

P.S . dziewczyn dobrały mi się do tego Tyłka i zaciągnęły do Złotych Tarasów na szoping . Taki już los chłopa że stoi jak kut.s na weselu na galerii . (bydlaki ławki porobiły by , to dopiero trzeba oprotestować do praw człowieka !) . Jako żem ostrzyżony na kibola to ,jeden pod 50  drugi ze 20, zacieli się ostentacyjnie całować . Nie wiem czyy chcieli pojechać po maso ale zrobiłem odruch wymiotny . Zabrali się .

• Lubię 2
  • Haha 1