Tadek11 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2021 4 godziny temu, manio napisał: Faktem jest ,że administracja subiektywnie kasowała drastyczne wypowiedzi tego typa i wcale nie o pszczelarstwie. W rezultacie protestujący przeciw takim szowinistycznym wypowiedziom wyszedł na durnia, a E.Koch wyszedł na pokrzywdzonego i niezrozumianego przez motłoch wybitnego pszczelarza. Nic straconego bo internet pełen jego postów , choć nie zagrzał miejsca długo na żadnym forum. Nie wystarczyło mu pisanie tylko o pszczelarstwie - bo to nie wzbudzało żadnych kontrowersji . Szkoda ,ze skasowano zamiast umieścić to w koszu ku przestrodze i pamięci . Sądząc po kulturze wypowiedzi , Gawron to jego kolejne wcielenie. Chciałeś to masz ? Post nie został skasowany tylko ukryty jako obraźliwy. My nic nie kasujemy ? Tematy na Hyde parku są niewidoczne dla niezalogowanych i przypadkowych gości na forum. Mam nadzieję że na tym zakończymy dyskusję na ten temat obecności Gawrona na naszym forum. 1 Cytuj
manio Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Tadek11 napisał: Chciałeś to masz ? Ja nic nie chciałem , tylko zabolało mnie że gość epatujący bandyckim , szkopskim nickiem jest rzewnie wspominany jako utracone aktywa forum jakby objawiał jakieś nieznane , cudowne treści. "Zapominając" jednocześnie ,że zwyczajnie pluł nam w twarz . Parafrazując znany wiersz - cieszmy się , że świry tak szybko odchodzą. Jak chce sobie przypomnieć jak leczyć kwasami to czytam posty Krzyżaka. Wyłożył wszystko co potrzeba z opisem stężeń, ilościami , terminami i stosowanymi urządzeniami czy badaniem poziomu porażenia. Nie nadymał się przy tym ( w każdym razie powstrzymywał się) i nie odkrywał ameryki. Warto cenić swoich forumowiczów , nawet jeśli nie mają w zwyczaju komplementowania wybranych współwyznawców lub bywają szorstcy w obyciu. Szkoda ,że nie ma tego w jednym wątku z wyłączonym komentowaniem żeby nie zginęło w gruzach dyskusji. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez manio 1 Cytuj
daro Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 6 godzin temu, manio napisał: Sądząc po kulturze wypowiedzi , Gawron to jego kolejne wcielenie. Nie , to nie on . 1 Cytuj
manio Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 16 minut temu, daro napisał: Nie , to nie on . Nie on ? A wzbudził identyczne uczucia sympatii u niektórych jak oryginalny szkopski wyskrobek ? Różne są oblicza choroby , a domy wariatów są pełne różnych geniuszy. Pewnie i genialnych pszczelarzy też mają na stanie ? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi