Żaki-Czan Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie pierdolety "dziennikarzy" po gimnazjum: https://zdrowie.interia.pl/domowa-apteczka/news-miod-w-domowej-apteczce-naturalny-antybiotyk,nId,5922368#naglowek-miod-jaki-rodzaj-miodu-na-jakie-dolegliwosci Cytuj
daro Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Nie wiem co takiego strasznego zobaczyłeś .Poprawiłem jako odnośnik . Cytuj
Żaki-Czan Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 A chociażby to Prawdziwy miód zawsze, po okresie około trzech miesięcy, ulega krystalizacji Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autorka uśredniła ten czas . . . Bardziej bym się czepnął : Cytat Producenci są zobowiązani do przedstawienia pełnego składu produktu Miód jest traktowany jako produkt sam w sobie i pszczelarz nie ma obowiązku przedstawiania na etykiecie składu (woda , białko , cukry itp.) ! Cytuj
daro Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Oj tam oj tam najważniejsze że się krystalizuje a nie wiecznie patoczysty . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.