Żaki-Czan Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie pierdolety "dziennikarzy" po gimnazjum: https://zdrowie.interia.pl/domowa-apteczka/news-miod-w-domowej-apteczce-naturalny-antybiotyk,nId,5922368#naglowek-miod-jaki-rodzaj-miodu-na-jakie-dolegliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Nie wiem co takiego strasznego zobaczyłeś .Poprawiłem jako odnośnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żaki-Czan Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 A chociażby to Prawdziwy miód zawsze, po okresie około trzech miesięcy, ulega krystalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autorka uśredniła ten czas . . . Bardziej bym się czepnął : Cytat Producenci są zobowiązani do przedstawienia pełnego składu produktu Miód jest traktowany jako produkt sam w sobie i pszczelarz nie ma obowiązku przedstawiania na etykiecie składu (woda , białko , cukry itp.) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Oj tam oj tam najważniejsze że się krystalizuje a nie wiecznie patoczysty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.