Żaki-Czan Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie pierdolety "dziennikarzy" po gimnazjum: https://zdrowie.interia.pl/domowa-apteczka/news-miod-w-domowej-apteczce-naturalny-antybiotyk,nId,5922368#naglowek-miod-jaki-rodzaj-miodu-na-jakie-dolegliwosci Quote
daro Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Nie wiem co takiego strasznego zobaczyłeś .Poprawiłem jako odnośnik . Quote
Żaki-Czan Posted April 1, 2022 Author Posted April 1, 2022 A chociażby to Prawdziwy miód zawsze, po okresie około trzech miesięcy, ulega krystalizacji Quote
Robi_Robson Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Autorka uśredniła ten czas . . . Bardziej bym się czepnął : Cytat Producenci są zobowiązani do przedstawienia pełnego składu produktu Miód jest traktowany jako produkt sam w sobie i pszczelarz nie ma obowiązku przedstawiania na etykiecie składu (woda , białko , cukry itp.) ! Quote
daro Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Oj tam oj tam najważniejsze że się krystalizuje a nie wiecznie patoczysty . Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.