Żaki-Czan Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie pierdolety "dziennikarzy" po gimnazjum: https://zdrowie.interia.pl/domowa-apteczka/news-miod-w-domowej-apteczce-naturalny-antybiotyk,nId,5922368#naglowek-miod-jaki-rodzaj-miodu-na-jakie-dolegliwosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Nie wiem co takiego strasznego zobaczyłeś .Poprawiłem jako odnośnik . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żaki-Czan Posted April 1, 2022 Author Share Posted April 1, 2022 A chociażby to Prawdziwy miód zawsze, po okresie około trzech miesięcy, ulega krystalizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Autorka uśredniła ten czas . . . Bardziej bym się czepnął : Cytat Producenci są zobowiązani do przedstawienia pełnego składu produktu Miód jest traktowany jako produkt sam w sobie i pszczelarz nie ma obowiązku przedstawiania na etykiecie składu (woda , białko , cukry itp.) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Oj tam oj tam najważniejsze że się krystalizuje a nie wiecznie patoczysty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.