manio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 6 minut temu, Sołtys napisał: Oczywiście wełna gotowa do zbioru, ostrzyc trzeba sobie samemu Moje wyrazy współczucia baranowi. Czy baranie jądra nadają się na zakąskę ? Cytuj
manio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 W dniu 24.01.2023 o 23:53, Beeman napisał: Moje maja 6 lat i nadal sa w super stanie. moje pewnie z 50 lat , ale dechy nie były nowe tylko z rozbiórki pruskiego domu , więc materiał grubo ponad 100 lat. Ul nie musi być wieczny , ma być lekki i wygodny w obsłudze. Mam znajomego co zrobił ule z modrzewia. Taki ul to na kilka pokoleń i nikt nie ruszy , choćby chciał . Waży ze 2x tyle co z sosny. Cytuj
daro Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 19 minut temu, manio napisał: Czy baranie jądra nadają się na zakąskę ? Na zakąskę wszystko się nadaje ale jak się pije dobre rzeczy to się nie zakąsza. 1 Cytuj
Sołtys Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 10 minut temu, daro napisał: Na zakąskę wszystko się nadaje ale jak się pije dobre rzeczy to się nie zakąsza. Zakąsic można, tylko że najpierw zakąska, a potem okowita;) Cytuj
daro Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 57 minut temu, Sołtys napisał: tylko że najpierw zakąska, a potem okowita;) A nie , nie, to jest podkład lub fundament jak kto woli. A ten jak dobry to wiele można . Cytuj
Tadek11 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Opublikowano 27 Stycznia 2023 "W całej Europie wszyscy dobrze wiedzą Od Bosforu po kanał La mancha że w Polsce dzieci tylko jedzą dorosły zakąsza" Ludwik Jerzy Kern 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi