Tadek11 Posted February 3 Posted February 3 Co o tym myśleć ? Wstawiałem chyba u nas jeden z tych filmików o cenach sprzętu pszczelarskiego. Samo życie. Duży może więcej , bo stać go prawnika zatrudnionego za nasze pieniądze , które od nas wyszarpał , podbijając ceny swoje o 100% w stosunku do ceny zakupu u Chińczyka i ma na adwokata i na przekupienie PZP i "załatwienie" sobie w cudzysłowie danych RODO. A kto z nas pójdzie do adwokata i oskarży Łysonia o złamanie tajemnicy RODO ? Jedyne co to unikać Łysonia i zakupów na dotacje u niego . Ja już nie pamiętam kiedy kupiłem coś u Łysonia i w ogóle coś ze sprzętu . 1 Quote
Zbyszek Mazur Posted February 3 Author Posted February 3 33 minuty temu, Tadek11 napisał(a): Jedyne co to unikać Łysonia i zakupów na dotacje u niego Po wrzuceniu tego filmu pomyślałem, że może to być trudny temat, no bo co my tacy "malutcy" w stosunku do takiego potentata znaczymy. A widać, że uruchomił już machinę zamykania ust wszystkim kto cokolwiek opublikuje w sieci przeciwko jego firmie. Oglądałem film Jonasza i prawdę mówiąc nie był jakoś specjalnie antyłysoniowy. Po prostu coś tam zauważył i omówił to. Patrząc na jego (Jonasza) filmy nie widziałem w nich jakiegoś wrogiego nastawienia do kogokolwiek. Teraz po takich atakach ze strony giganta sprzętu pszczelarskiego, to tylko pszczelarze będą się utwierdzać w przekonaniu, że lepiej go omijać. Quote
michal79 Posted February 3 Posted February 3 Seba i Jonasz widzę się nie boją podjąć rękawicy. I chyba dobrze. Najgorsze co pamiętam z firmy Łysoń, to chyba było z węzą dotowaną dla wielkopolskich pszczelarzy. Sprzedaż za publiczne pieniądze czegoś, co nie powinno być w ulu... Quote
Turqs Posted February 3 Posted February 3 37 minut temu, michal79 napisał(a): Seba i Jonasz widzę się nie boją podjąć rękawicy. I chyba dobrze. Najgorsze co pamiętam z firmy Łysoń, to chyba było z węzą dotowaną dla wielkopolskich pszczelarzy. Sprzedaż za publiczne pieniądze czegoś, co nie powinno być w ulu... i w 2025 powtórka z rozrywki 1 Quote
Tadek11 Posted February 4 Posted February 4 W dniu 3.02.2025 o 14:41, Turqs napisał(a): i w 2025 powtórka z rozrywki Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłem refundowanego ,ani leków , ani żadnego sprzętu , ani tej zapomogi 50 zet. do ula . 😁 Ostatnio co ze sprzętu kupowałem to dwa lata temu na Ali . bluzy pszczelarskie po kilkanaście zł/szt. takie z siatki przewiewnej na upały i kupiłem od razu trzy szt. Quote
michal79 Posted February 4 Posted February 4 22 minuty temu, Tadek11 napisał(a): takie z siatki przewiewnej na upały i kupiłem od razu trzy sz I co sprawdziły się? Quote
Tadek11 Posted February 4 Posted February 4 2 godziny temu, michal79 napisał(a): I co sprawdziły się? W zasadzie tak , za te pieniądze , trochę sztywna siatka nylonowa alei łatwo się pierze i po 5 minutach na słońcu już sucha . 1 Quote
Recommended Posts