joasia Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ze smutkiem informuję kolegów pszczelarzy , iż w dniu dzisiejszym odbyło się pożegnanie Marka Kolka,znanego pszczelarza i wspaniałego człowieka. Wyrazy współczucia dla Rodziny Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Spoczywaj w pokoju Marku. Przesyłamy wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 O.. żal wielki i współczucie dla rodziny naprawdę wspaniały pszczelarz i hodowca matek odszedł. Przez lata moja pasieka była oparta na matkach od tego hodowcy.Alpejki,Troisecki były wspaniałe. Dziękuję Panie Marku.PK 1 Cytuj
MAZI Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Smutne, przykre, wyrazy współczucia dla bliskich. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Składam kondolencje Rodzinie i Przyjaciołom Marka. Tadek Cytuj
boddan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tak pamiętam, Specjalistyczne Gospodarstwo Pasieczne IMAGO. Jakieś 4lata temu jako jedyny w Polsce poratował mnie matką ratunkową. Dziękuję i pamiętam. Przesyłam najszczersze wyrazy współczucia z powodu śmierci Pana Marka. ............................................................................................................... Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Cytuj
Maciejkakacz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Moje kondolencje dla Rodziny zmarłego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi