joasia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ze smutkiem informuję kolegów pszczelarzy , iż w dniu dzisiejszym odbyło się pożegnanie Marka Kolka,znanego pszczelarza i wspaniałego człowieka. Wyrazy współczucia dla Rodziny Quote
Ślężańskie Miody Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Spoczywaj w pokoju Marku. Przesyłamy wyrazy współczucia dla rodziny. Quote
piotrpodhale Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 O.. żal wielki i współczucie dla rodziny naprawdę wspaniały pszczelarz i hodowca matek odszedł. Przez lata moja pasieka była oparta na matkach od tego hodowcy.Alpejki,Troisecki były wspaniałe. Dziękuję Panie Marku.PK 1 Quote
MAZI Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Smutne, przykre, wyrazy współczucia dla bliskich. Quote
Tadek11 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Składam kondolencje Rodzinie i Przyjaciołom Marka. Tadek Quote
boddan Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Tak pamiętam, Specjalistyczne Gospodarstwo Pasieczne IMAGO. Jakieś 4lata temu jako jedyny w Polsce poratował mnie matką ratunkową. Dziękuję i pamiętam. Przesyłam najszczersze wyrazy współczucia z powodu śmierci Pana Marka. ............................................................................................................... Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Quote
Maciejkakacz Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Moje kondolencje dla Rodziny zmarłego. Quote
Recommended Posts