Robi_Robson Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Te pierwsze są lepsze , butelka pet . A jak Darku w praktyce wygląda stabilność takiego poidła ? Butelka z wodą jest ciężka ,wysoka i niestabilna . Dodatkowej obejmy, która trzymałaby butelkę nie ma . Wydaje mi się , że chwila nieuwagi , lub wiatr i poidło diabli wezmą . Ale może się mylę ? Miałem podobne poidła do tych ze zdjęcia u przepiórek . Tam była obejma na pet-a, ale mimo to ciężar butelki powodował odchylanie się od pionu i wyginanie siatki do której mocowałem poidło . Cytuj
Michał Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dzięki Panowie. U mnie nie przejdzie bo mam wylotki po skosie... takie moje specyficzne dennice. No nic będę kombinował dalej Cytuj
daro Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 0,25 l a nie 1,5 . wsunięcie przez wylot stabilizuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi