sok_mir Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Gratulacje Jarek, wiem ze nie w temacie, ale nie chcialem zakladac nowego tematu. Twoje zycie troszke sie zmieni 1 Quote
MAZI Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Gratulacje Jarek, wiem ze nie w temacie, ale nie chcialem zakladac nowego tematu. Twoje zycie troszke sie zmieni Taaa, trochę :-) Jakieś 179 stopni :-P 1 Quote
lalux5 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 No i co z tymi opiniami ? Nikt nie ma ( nie miał) matek od tego Pana ? Przyznaję , jestem bardzo ciekawy . Nie miałem nigdy styczności z tym hodowcą ani jego matkami. Także wśród kolegów nie spotkałem tych matek . W moich stronach ten hodowca nigdy nie był na ,, topie". Proszę źle nie zrozumieć , nie wynika to z jakiś obiekcji , czy złych opini o pracy tego Pana . Po prostu : w tym rejonie od lat królują inni hodowcy . Quote
netto Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 To jak nikt nie ma ... trzeba je kupić 1 Quote
Perszing Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jarek przyznaj się że ten wykres wydajności Cię zainteresował Quote
netto Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Studiowałem na Polibudzie .. lubię wykresy Quote
MAZI Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Wykres ładnie wygląda, trzeba sprawdzić, chyba się skuszę i zrobię ze 4 odkłady z Majówką a za rok zobaczymy co warta... Quote
Słowian Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 O jakich wy wykresach mówicie, bo ja tu nic nie widze, no chyba że mi na oczy padło Quote
Perszing Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o zbiory heh,wykres na stronie: http://www.jmm.com.pl/charakterystyka-linii-car-majowka/ Quote
netto Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Byłem w sobote na prelekcji z Panem Majakiem gdzie prezentował swój ul, - w.g mnie nie ma o czym pisać .. miał chłop swój pomysł .. ale chyba się nie udał.. Operacja udana ale pacjent zmarł.. Można to było zaobserować po sali gdzie po temacie ulowy połowa nie wróciła na dalszą cześć. Co do lini niestety nie mogłem doczekać dalej bo piękna pogoda a robota goni , i musiałem uciekać. Quote
Recommended Posts