kri Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Mam pytanie jak wysyłacie miód i z jakim skutkiem.Moja ostatnia wysyłka Siódemką zakończyła się porażką moje zamówienie zostało zrealizowane.Towar -miód (wiem że nie wolno wysyłać). Okazało się po kontakcie z odbiorcą,że z 6 słoików wysłanych przeze mnie dotarło 4.sprawa nie do udowodnienia . Dwa słoiki wyparowały,a 4 miały w paczce luźniutko.Poprzednie dwie podobne przesyłki dotarły bez zastrzeżeń. Cytuj
netto Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 opisz na etykietach, że zawierają miód z wąglikiem do testów biologicznych 1 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Mam pytanie jak wysyłacie miód i z jakim skutkiem.Moja ostatnia wysyłka Siódemką zakończyła się porażką moje zamówienie zostało zrealizowane.Towar -miód (wiem że nie wolno wysyłać). Okazało się po kontakcie z odbiorcą,że z 6 słoików wysłanych przeze mnie dotarło 4.sprawa nie do udowodnienia . Dwa słoiki wyparowały,a 4 miały w paczce luźniutko.Poprzednie dwie podobne przesyłki dotarły bez zastrzeżeń. To bardzo proste rozwiązanie,zmienić kuriera na takiego co nie kradną dzisiaj nikt łaski nie robi że...PK Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 To "Siódemka" jeszcze istnieje ?Obiło mi się o uszy , że klientów "7" przejęła za kilka dużych milionów PLN inna firma kurierska , a właściciele będąc już zarobionymi kupili za zdaje się 1,5miliona PLN dotychczasowy INPOST .U mnie zdarzało się , że kurierzy pobili słoiki , ale żeby miód wyparował raczej się nie zdarzyło .Natomiast w firmie TBA to już zupełnie inna historia ...Zaczęło się że wysłaliśmy 10 wiader do miodu , a do klienta dojechało 5szt !Później już wyparowały wszystkie paczki i wszystkie pobrania wzięte od klientów .Mimo powiadomienia prokuratury ani towaru , ani pieniędzy już nie odzyskaliśmy Cytuj
kri Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 to raczej połączona DPD-siódemka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi