kri Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Mam pytanie jak wysyłacie miód i z jakim skutkiem.Moja ostatnia wysyłka Siódemką zakończyła się porażką moje zamówienie zostało zrealizowane.Towar -miód (wiem że nie wolno wysyłać). Okazało się po kontakcie z odbiorcą,że z 6 słoików wysłanych przeze mnie dotarło 4.sprawa nie do udowodnienia . Dwa słoiki wyparowały,a 4 miały w paczce luźniutko.Poprzednie dwie podobne przesyłki dotarły bez zastrzeżeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netto Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 opisz na etykietach, że zawierają miód z wąglikiem do testów biologicznych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Mam pytanie jak wysyłacie miód i z jakim skutkiem.Moja ostatnia wysyłka Siódemką zakończyła się porażką moje zamówienie zostało zrealizowane.Towar -miód (wiem że nie wolno wysyłać). Okazało się po kontakcie z odbiorcą,że z 6 słoików wysłanych przeze mnie dotarło 4.sprawa nie do udowodnienia . Dwa słoiki wyparowały,a 4 miały w paczce luźniutko.Poprzednie dwie podobne przesyłki dotarły bez zastrzeżeń. To bardzo proste rozwiązanie,zmienić kuriera na takiego co nie kradną dzisiaj nikt łaski nie robi że...PK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 To "Siódemka" jeszcze istnieje ?Obiło mi się o uszy , że klientów "7" przejęła za kilka dużych milionów PLN inna firma kurierska , a właściciele będąc już zarobionymi kupili za zdaje się 1,5miliona PLN dotychczasowy INPOST .U mnie zdarzało się , że kurierzy pobili słoiki , ale żeby miód wyparował raczej się nie zdarzyło .Natomiast w firmie TBA to już zupełnie inna historia ...Zaczęło się że wysłaliśmy 10 wiader do miodu , a do klienta dojechało 5szt !Później już wyparowały wszystkie paczki i wszystkie pobrania wzięte od klientów .Mimo powiadomienia prokuratury ani towaru , ani pieniędzy już nie odzyskaliśmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kri Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 to raczej połączona DPD-siódemka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts