daro Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie bardzo mi się wierzyć chce że nagrzeje nie pokazano wskazań termometru no ale może .Czeskiego też nie znam . Ja mam zamiar kabel grzewczy z termoregulatorem od spodu. Cytuj
morzedzungli Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Daro, Załatw jeszcze emaila do Mariuszczs z ambrozji Karol Cytuj
Słowian Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Mariusz został bez niczego w samych gaciach i skarpetach (z całym szacunkiem dla niego), zona go oskubała po rozwodzie, teraz na amnezji przyjmuje od wszystkich co wlezie żeby na wiosnę ruszyć z powrotem z pszczołami, już mu tam zaoferowali ule razem z pszczołami i drobny sprzęt Niech działa chłop Cytuj
Nacek Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Szkoda mi go bo człowiek zdolny i pracowity, miałem okazje go poznać osobiście. Cytuj
morzedzungli Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Dostałem odp od lukasz84@interia.eu. i nie skorzystam bo cena za sam kosz 1500 i mim zdaniem nie powinna być to cena w zł. tylko w Eur Karol Cytuj
daro Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Ja nie sprawdzałem wiem że robi. Prędzej mnie pokręci ambrozolem. Cytuj
morzedzungli Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Mimo to Dzięki Daro za namiar, Ciągle mam dylemat czy brać radialną, u część moich ramek wielkopolskich woszczyna nie jest przyklejona do dolnej beleczki i boję się że z takich ramek będzie wyłamywana. Karol Cytuj
netto Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Miodarkę którą chcę kupić to właśnie firmy Anna na 20 ramek wlkp, taką jak ma netto. Neto, Czy ta miodarka ma elektroniczny sterownik i startuje od małych obrotów? czy prędkość reguluje się potencjometrem? Tylko cena wzrosła na 1700 zl. i myślę że jest to już mało atrakcyjna oferta. Karol Potencjometr. Cytuj
netto Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja ktoś chce podrzewać miodarkę to, tu macie prosty i tani a przede wszystkim skuteczny sposób. Robimy tak samo, grzeje i to jak .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi