Beeman Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam, Niestety ten miod Manuka UMF 20+ nie przypadl mi do smaku. : Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wlasnie mialem przyjemnosc zajadac sie miodem Manuka. Dostalem go od syna ktory wlasnie wrocil z wakacji w Nowej Zelandii. Bardzo pyszny. Odrazu zaczolem porównywać z moim miodkiem z Nawloci. Wnioski....oba miody super! miod Manuka UMF 20+ nie przypadl mi do smaku. : Czy to jeden Bogumił pisał ? Czy mamy dwóch Beeman-ów ? Cytuj
PiotrekF Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czy to jeden Bogumił pisał ?Czy mamy dwóch Beeman-ów ? Kiedyś .... gdy już było po świętach , kupiłem w sklepie kutię (tej przez mamę robionej już nie było) .... pierwsza łyżeczka - hmm hmm może być , druga - oooo coś to nie tak , trzecia - przecież tego się nie da zjeść .... ..... może w tym 'przypadku' też tak było ??? Cytuj
gkruk Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam, Niestety ten miod Manuka UMF 20+ nie przypadl mi do smaku. : Jaka cena w Kanadzie takiego miodu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi