Robi_Robson Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 LODR w Końskowoli przyjmuje już zgłoszenia na kolejną Konferencję Pszczelarską w Pszczelej Woli .Program i karty zgłoszeniowe dostępne są pod adresem http://www.lodr.konskowola.pl/www_m/index.php/2-uncategorised/416-konferencja-pszczelarskaZapraszamJa tradycyjnie już zabieram się z ekipą z Olsztyna ( 6Cichy i inni ) .Nasze zgłoszenia już wysłane . Cytuj
Emik3 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nocleg trzeba na własną rękę organizować tam gdzieś w okolicy? Jest tam coś godnego polecenia ewentualnie? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nocleg trzeba na własną rękę organizować tam gdzieś w okolicy? Jest tam coś godnego polecenia ewentualnie? Na formularzu zgłoszeniowym zaznaczasz pakiet noclegi+wyżywienie . Zakwaterowanie jest na miejscu w internacie . Na wykłady i posiłki chodzi się dosłownie w kapciach Standard internatu ... wczesny Gierek bez liftingu . Ale 2-3 noce wytrzymasz Nie dla luksusów tam się jedzie . Decyduje kolejność zgłoszeń . Jeśli będzie więcej chętnych jak miejsc co miało miejsce chyba 4 lata temu , to część miała zakwaterowanie w innej miejscowości . A to już mało fajne , bo Koledzy musieli odjechać przed nocnymi zajęciami w podgrupach Wysyłając zgłoszenie w grudniu i robiąc przelew 2 stycznie masz 100% pewność , że miejsc w internacie wystarczy . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Pod tym linkiem znajduje się szczegółowy program .http://www.pszczelawola.edu.pl/upload/file/2018/IX_LKP_2018_Program.pdfA tutaj karta zgloszeniowahttp://www.pszczelawola.edu.pl/upload/file/2018/IX_LKP_2018_Karta%20_zgloszeniowa.docRaz jeszcze polecam tą imprezę .Dużo ciekawych wykładów i możliwość spotkania znajomych z całego kraju i nie tylko .Kilka lat temu pojechałem raz ...I od tamtej pory choćby nie wiem co muszę tam być Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 " 17:45 - 18:45 mgr Dmitrij Rahmatulin(kierownik Laboratorium Pszczelnictwa Akademii Nauk Białorusi) Jesienna wymiana matek pszczelich jednym z czynników sukcesywnego prowadzenia pasieki zawodowej" Ja też polecam to szkolenie!!!. Zwłaszcza że znalazłem w programie ciekawy temat.Wykład polecam w sposób szczególny kolegom Tadkowi11 i daro,którzy jakiś czas temu w odpowiedzi na moje posty o tej tematyce opluwali i wyśmiewali mnie i niektórych początkujących,a na koniec się obrazili,że ktoś im coś podskakuje.Pozdrawiam PK Cytuj
daro Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 opluwali i wyśmiewali mnie i niektórych początkujących,a na koniec się obrazili,że ktoś im coś podskakuje I odpuść nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom . Amen Cytuj
PiotrekF Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 " 17:45 - 18:45 mgr Dmitrij Rahmatulin(kierownik Laboratorium Pszczelnictwa Akademii Nauk Białorusi) Jesienna wymiana matek pszczelich jednym z czynników sukcesywnego prowadzenia pasieki zawodowej" Również: polecam , zwłaszcza piotrowipodhale , by mógł po treści miast po tytule/temacie 'prowadzić dyskusję' z innymi ,mniej czy bardziej lubianymi przez siebie , w sposób jaki kiedyś , kiedyś czynił (czyli rzeczowo , konkretnie , przykładowo ale bez 'widocznej jadliwości'). PF Cytuj
Kosut Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 A wracając do tematu - wysłałem przed chwilą zgłoszenie i dzwoniłem miejsca jeszcze są. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 " 17:45 - 18:45 mgr Dmitrij Rahmatulin(kierownik Laboratorium Pszczelnictwa Akademii Nauk Białorusi) Jesienna wymiana matek pszczelich jednym z czynników sukcesywnego prowadzenia pasieki zawodowej" Również: polecam , zwłaszcza piotrowipodhale , by mógł po treści miast po tytule/temacie 'prowadzić dyskusję' z innymi ,mniej czy bardziej lubianymi przez siebie , w sposób jaki kiedyś , kiedyś czynił (czyli rzeczowo , konkretnie , przykładowo ale bez 'widocznej jadliwości'). PF Ojejku ale żeś mi dowalił tyle że ja temat jesiennej wymiany matek za i przeciw przerabiałem na szkoleniu w Nawojowej w 2009 roku,proszę więc zanim zaczniesz do mnie zygać!! przypomnij sobie gdzie Ty w tym czasie znajdowałeś się ze swoimi wymianami królowych z całą swoja wiedzą na to zagadnienie,również pomyśl ile masz teraz w tym temacie do powiedzenia zanim ocenisz mnie.??? Odnośnie mojego pisania rzeczowo,konkretnie,bez jadliwości to powiem ci tylko tyle co mawiała moja śp.mama"patrz na siebie chłopie,a nie interesuj się innymi"no chyba że Tobie wolno bo Ty gość z ławeczki.A wiadomo ławeczka nie dla tych co myślą inaczej.PK I odpuść nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom . Amen Darku ja nie obrażalski jak niektórzy z ławeczki więc się nie gniewam,nie mnie również odpuszczanie,bo nie jestem księdzem. W swoim poście najzwyczajniej w świecie stwierdziłem fakt,nooo tyle chyba mogę?żeby nikogo nie urazić, prawie nikogo bo PiotrF już zagotował na moją obecność tylko patrzeć jak wyedytuje znowu moje posty że nie merytoryczne itp...PK 1 Cytuj
daro Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie wiem co kto, ja co wieczór klękam i mówię te słowa. Nie ksiądz ja a zwykły człowiek, i wiem żem upierdliwy . Dyskusja nie kończy się dobrze jak zamiast rozmowy wytyka się innym błędy. Idiotę robie z siebie na własny rachunek. 2 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 tyle chyba mogę? żeby nikogo nie urazić, prawie nikogo Prawie robi dużą różnicę ... Choć to nie ten temat , to zapraszam Cię Turka (Turku ? ) . Tam przedyskutujemy różnicę poglądów ... Idiotę robie z siebie na własny rachunek. Wielki jest ten co potrafi publicznie złożyć takie wyznanie . Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Prawie robi dużą różnicę ... Robert masz 100% racji ta różnica jest wielka albo bardzo wielka!!!,bo tu wielu rozdąsanych,obrażonych,urażonych od dawna o byle co. o usłyszaną prawdę ,o odmienne zdanie na coś,o sposób pisania,o politykę itd... po prostu atmosfera tykającej bomby. Dlatego jestem zdania że powinni się w Turku spotkać Ci którzy się lubią i poklepują na ławeczce.Nierzeczowi,niemerytoryczni,nieempatyczni,hejterzy niech siedzą w domu i nie psują imprezy.Pozdrawiam i życzę szampańskiego szkolenia w Pszczelej Woli. PK Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 jestem zdania że powinni się w Turku spotkać Ci którzy się lubią I dlatego chciałbym żebyś się tam pojawił i znów dołączył do tej grupy . Do grupy tych , którzy się lubią ! Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 I dlatego chciałbym żebyś się tam pojawił i znów dołączył do tej grupy . Do grupy tych , którzy się lubią ! Robert nie czuję potrzeby aby dołączyć do tej grupy tak mi dobrze .Hej PK. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 Poruszono tutaj wcześniej temat ławeczki . . .Wobec wątpliwości jednego z Kolegów , czy ławeczka jest dla wszystkich i czy są na niej wolne miejsca postanowiłem sprawdzić u źródła .Sprawdzaliśmy zresztą komisyjnie z osobami o bardzo skrajnie różnych poglądach .Okazało się , że każdy mógł się przysiąść i z mamrotem w objęciach podyskutować o czymkolwiek .I potwierdziło , że są jeszcze na niej wolne miejsca . . . co widać na załączonym obrazku .Na zdjęciu ja z GrzegorzemTak że Piotrze ... do zobaczenia w Turku Cytuj
daro Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak widzę ,, Mamrot,, wersja standard czy de LUX ? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak widzę ,, Mamrot,, wersja standard czy de LUX ? Wersja oryginalna od Krysi Więcławskiej Jeszcze jeden mi został Cytuj
Kosut Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Wersja oryginalna od Krysi Więcławskiej Jeszcze jeden mi został mamrot.jpg Nie mów przecież tego nie da się pić- to tylko rekwizyt filmowy. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 Nie mów przecież tego nie da się pić- to tylko rekwizyt filmowy. Kultowe miejsce , to i trunek musiał być kultowy . Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Poruszono tutaj wcześniej temat ławeczki . . . kolwiek . I potwierdziło , że są jeszcze na niej wolne miejsca . . . co widać na załączonym obrazku . 102_4191.JPG Na zdjęciu ja z Grzegorzem Tak że Piotrze ... do zobaczenia w Turku Ja widzę wszystko zajęte i pewnie wypite. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 Ja widzę wszystko zajęte i pewnie wypite. Dla Ciebie , to choćby na kolanach , a miejsce się znajdzie . A mamrota na okoliczność zachowałem nietkniętego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi