bartek124 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Witam czy na nieletniego może być zarejestrowana pasieka? Bo jak byłem rejestrować to te Panie nie wiedziały i w końcu musiałem zarejestrować na mamę Cytuj
Tadek11 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Z urzędami tak jest że to urząd ma monopol w sprawie interpretacji przepisów dotyczących tego urzędu , a jeżeli jakieś przepis uważamy za źle zinterpretowany przez ten urząd to możemy złożyć skargę do Sądu ale jako małoletni nie wiem czy mógł byś ? . Więc chyba nie ma co dochodzić prawdy w Sądzie , jak zgłosiłeś u PLW pasiekę , jako nieletni , na mamę to chyba nie ma problemu ? za parę lat dorośniesz to zmienisz na siebie Pozdrawiam Cytuj
Michał Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Tak, może być zgłoszona. Najmłodszy członek w naszym kole miał 15lat w momencie, gdy się zapisywał i zgłaszał pasiekę. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Tak, może być zgłoszona. Najmłodszy członek w naszym kole miał 15lat w momencie, gdy się zapisywał i zgłaszał pasiekę. U nas prezes (jeszcze do najbliższej soboty będzie prezesem) odmówił zapisania do RKP mojej niepełnoletniej córki . Podobno jest to niezgodne ze statutem . Dodam , że ten sam prezes mimo statusowej 4-letniej kadencji od 7 lat urzęduje ... Cytuj
Michał Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Bo Was to on jest władzą widocznie Cytuj
irkor Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Witam czy na nieletniego może być zarejestrowana pasieka? Gdzie "zarejestrowałeś" pasiekę ? Cytuj
bartek124 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Gdzie "zarejestrowałeś" pasiekę ? Powiatowy lekarz weterynarii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi