bartek124 Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Witam czy na nieletniego może być zarejestrowana pasieka? Bo jak byłem rejestrować to te Panie nie wiedziały i w końcu musiałem zarejestrować na mamę Quote
Tadek11 Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Z urzędami tak jest że to urząd ma monopol w sprawie interpretacji przepisów dotyczących tego urzędu , a jeżeli jakieś przepis uważamy za źle zinterpretowany przez ten urząd to możemy złożyć skargę do Sądu ale jako małoletni nie wiem czy mógł byś ? . Więc chyba nie ma co dochodzić prawdy w Sądzie , jak zgłosiłeś u PLW pasiekę , jako nieletni , na mamę to chyba nie ma problemu ? za parę lat dorośniesz to zmienisz na siebie Pozdrawiam Quote
Michał Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Tak, może być zgłoszona. Najmłodszy członek w naszym kole miał 15lat w momencie, gdy się zapisywał i zgłaszał pasiekę. Quote
Robi_Robson Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Tak, może być zgłoszona. Najmłodszy członek w naszym kole miał 15lat w momencie, gdy się zapisywał i zgłaszał pasiekę. U nas prezes (jeszcze do najbliższej soboty będzie prezesem) odmówił zapisania do RKP mojej niepełnoletniej córki . Podobno jest to niezgodne ze statutem . Dodam , że ten sam prezes mimo statusowej 4-letniej kadencji od 7 lat urzęduje ... Quote
irkor Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Witam czy na nieletniego może być zarejestrowana pasieka? Gdzie "zarejestrowałeś" pasiekę ? Quote
bartek124 Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Gdzie "zarejestrowałeś" pasiekę ? Powiatowy lekarz weterynarii Quote
Recommended Posts