Robi_Robson Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 13 godzin temu, daro napisał: Samochód kupiłem w zeszłym roku . Robi widział. Widziałem. Kto bogatemu zabroni ? Cytuj
Gość marbert Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 O, nie myślałem że Szanowny Kolega daro to taki chwalipięta Cytuj
daro Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Mój stary możesz zobaczyć na forum Polanki tym prywatnym. Padło zawieszenie i musiałem pożyczyć od żony . A jak się sam nie pochwalisz to ? Kto mnie pochwali ? Cytuj
Gość marbert Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 47 minut temu, daro napisał: Mój stary możesz zobaczyć na forum Polanki tym prywatnym. Padło zawieszenie i musiałem pożyczyć od żony . A jak się sam nie pochwalisz to ? Kto mnie pochwali ? Mój stary to ja czy twój stary samochód? Żona powinna ale nie wiem czy zechce ,chwalić Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 3 godziny temu, daro napisał: Kto mnie pochwali ? Ja . Jak coś trzeba załatwić i nie wiadomo gdzie , to trzeba zapytać Darka i na pewno jak nie sam pomoże, to powie kto i gdzie . . . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi