PiotrekF Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Opublikowano 15 Maja 2022 15 minut temu, gajowy napisał: Ale mnie to bardzo cieszy. Jestem z tych co każdemu dobrze życzą i lubię jak inni są bogaci. Oczywiście .... nawet przez moment nie wątpiłem (to moje 'perskie oko) ... takiego Cię właśnie postrzegam .... ?Pozdrawiam Piotr? Cytuj
PiotrekF Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Opublikowano 22 Maja 2022 ? ... wczoraj (po pracy) i dzisiaj (dopiero co wróciłem) odbyło się ... o ooo tam w tej dolince ( u stóp góry) posadowione są ... ... rzepak już kończy się .. PF 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2022 ? ... na "maniowe lenistwo" nie mam jak sobie pozwolić : sporo powodów jest ? Dzisiaj zakończyliśmy , czwarte już, miodobranie 'akacji' .... piątkowy wieczór ...trzeba przygotowania poczynić .... pobyć .... ponapawać się ...? ... poczynione 'przygotowania' (namiot samemu ze względu na 'delikatność' chińskich rurek lepiej we dwóch?) te uschnięte 'żółte akacje' jutro ..... sobota rano ... sobota wieczorem ... w ciągu dnia nie było 'okazji' i 'możliwości' by .... ... dzisiejszy (niedzielny) poranek by dokończyć ... ....porankowy ... ... ostatnie 'chwile' gdy dymi.... ... gdy 'wiaterek' zmienił kierunek .... ....prezentowe (pierwsze z akacją) przygotowane ... ... odcienie akacji.... PF 4 Cytuj
manio Opublikowano 12 Czerwca 2022 Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, PiotrekF napisał: ... odcienie akacji.... bogatemu diabeł dzieci kołysze , ja mam kilkadziesiąt akacji (diy) przy płocie pasieki , nawet kwitną , białe i różowe , ale nigdy nie widziałem na nich ani jednej pszczoły . Miodu chyba też nawet nie polizałem Edytowane 12 Czerwca 2022 przez manio Cytuj
PiotrekF Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2022 ? ... dzisiejszego ranka odwiedziłem ... z aparatem ....bo wczoraj znów 'kradłem'....? ... 'droga' do .... .... droga .... no zarośnięta... widać mało uczęszczam ...? Tina ..... 'gospodarująca' w obejściu .... ...przyuczający się .... Niuniek ?? PF 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 ? ... kolory , odcienie ..... gorczycy....? PF 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Opublikowano 24 Lipca 2022 Dzisiaj wróciłem do .... na wsi (bardzo blisko podopiecznych) zastępowałem szwagra przez tydzień .... kurde dopiero dzisiaj miałem czas sięgnąć po aparat...? przez piątek i sobotę odbierałem lipowy jednocześnie przeglądając rodziny i dokarmiając - w okolicy brak 'większego pożytku' ... ... kilka z dzisiejszego rana ...: sporo go w okolicy jednak nie na tyle by był znaczącym 'pożytkiem' ... jeszcze 'chwilę' trzeba poczekać ... PF Cytuj
PiotrekF Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dzisiaj zajrzałem .... powiadomiono nas że bobry .... było już blisko .... ... zimowej i mglistej 'okolicy' nieco ? ? PF 4 Cytuj
manio Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 W dniu 10.12.2022 o 23:38, PiotrekF napisał: Dzisiaj zajrzałem .... powiadomiono nas że bobry .... było już blisko .... Jak zwykle pięknie i dziko , ale gdzie zima ? U mnie nawet na złomowisku zimowo , ze śniegiem do kolan i mrozem w nocy ponad -10*C 2 Cytuj
Krzychu Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 W dniu 10.12.2022 o 23:38, PiotrekF napisał: Dzisiaj zajrzałem .... powiadomiono nas że bobry .... było już blisko .... ... zimowej i mglistej 'okolicy' nieco ? ? PF Piękne, dzikie, dziewicze tereny. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 2 godziny temu, Krzychu napisał: Piękne, dzikie, dziewicze tereny. Zgoda ? Piotrek ma ten zmysł estetyki i portafi uchwycić piękno natury nawet w zwykłych wydawało by się nie atrakcyjnych obrazach jakie postrzega dookoła ? Ale w tym jest właśnie wyrażona wrażliwość fotografującego . Mam podobne zdjęcia swoje , może je kiedyś pokażę , ale nie tytaj ? Tutaj rządzi Piotrek ? Brawo. Pozdrawiam ? 1 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2022 5 godzin temu, manio napisał: Jak zwykle pięknie i dziko , ale gdzie zima ? U mnie nawet na złomowisku zimowo , ze śniegiem do kolan i mrozem w nocy ponad -10*C ? ... ano zima ,ta śnieżna, zaczęła się na drugi dzień , jak mnie już nie było ..... a dzisiaj dosypało do już 'dużego' ,jak na Kraków, z 10 cm nowego i nadal sypie . Swoją 'drogą' taki śnieg w mieście to 'kataklizm' .....??.....w pracy najbardziej??? Na 'poprawę nastroju' kilka październikowych ..... z okolicy ? W listopadzie nie było okazji 'pstrykać' PF 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2022 5 godzin temu, Krzychu napisał: Piękne, dzikie, dziewicze tereny. ? Nieco "pięknych, dzikich, dziewiczych".....też październikowych Pozdrawiam PF 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2022 ? ... za pozwoleniem .... dygresyjnie tak ... 'moje zachody ...' PF 4 Cytuj
Krzychu Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 10 godzin temu, PiotrekF napisał: ? ... za pozwoleniem .... dygresyjnie tak ... 'moje zachody ...' PF No te zdjęcia to już chyba z urlopu 1 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2022 ? Tak, Krzychu z urlopu .... ... nie było 'protestów' ..... pozwalam sobie : zachody z okna : ??? PF Cytuj
PiotrekF Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2022 ? .... pozwalam sobie (do trzech razy ....) co by 'zachodni tryptyk' był ? ... z jesiennego spaceru w/po Puszczy N. .... na słowo musicie uwierzyć ?? PF 3 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2023 1 , 01, 2023. w południe ... tak było : PF Cytuj
PiotrekF Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 ? ... z okolicy takie dziś .... były , gdym wracał z zebrania ... PF 1 Cytuj
manio Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 1 godzinę temu, PiotrekF napisał: z okolicy takie dziś .... jakby wiosna ? a ja się na narty wybieram do Krynicy Górskiej na Jaworzynę , ale to dopiero za 2 tygodnie . Cosik chyba nie pośmigam Ale z buta też można raz dziennie wejść , akurat zajmuje cały dzień z obiadem na samym wierchu. Cytuj
PiotrekF Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 46 minut temu, manio napisał: /.../ się na narty wybieram do Krynicy Górskiej na Jaworzynę , ale to dopiero za 2 tygodnie . Cosik chyba nie pośmigam /.../ ? a to tam za Gorcami .... pod koniec sierpnia się wybierałem na koncert 'pod wieżą' a i Danielka 'była' w tymż samym terminie.... ale nie..... echhhh ;'das ist meine verfluchte kismet ...?? ... a niech Ci się .... stanie ? (znaczy pośmigaj) PF Cytuj
Beeman Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 3 hours ago, manio said: a ja się na narty wybieram do Krynicy Górskiej na Jaworzynę zamiast nart zabierz kąpielówki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi