gajowy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witam, potrzebuję tokarza z dużą tokarką. Sprawa prosta ale duża. Detal ma ok. 900mm średnicy. Jeśli ktoś zna takowego- będę bardzo wdzięczny. Możliwość wystawienia faktury mile widziana ale nie konieczna. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 2 godziny temu, gajowy napisał: Witam, potrzebuję tokarza z dużą tokarką. Sprawa prosta ale duża. Detal ma ok. 900mm średnicy. Jeśli ktoś zna takowego- będę bardzo wdzięczny. Możliwość wystawienia faktury mile widziana ale nie konieczna. To może potrzebna wytaczarka ? Ale ten Gość może wszystko a jak nie to Ci kogoś poleci w rejonie naszym. tel. 604528216 A jak nie to firma WERG w Miński Maz. Namiary znajdziesz w necie. On ma naprawdę solidny park maszynowy i toczenie elementów o takich wymiarach to nie będzie miał problemu. Pracowałem kiedyś w tej branży w zaopatrzeniu i zamawiałem nawet koła monobloki do zestawów kołowych dla PKP. 1 Cytuj
gajowy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Dzięki, z tym fachowcem wstępnie wczoraj rozmawiałem i muszę podjechać. Jest nikła szansa że się uda, bo ma maszynę do 900mm a ten detal też ma około 900mm. Tylko musze się jakoś oderwać od swojej roboty w środku dnia bo pan Ołdak pracuje do 15.00. Natomiast szykuje się mi kolejny detal nieco większy i tu już będzie problem... Edytowane 29 Czerwca 2021 przez gajowy Cytuj
daro Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 A cóż ty toczyć będziesz ? Beczki na miód ? Cytuj
gajowy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 1 minutę temu, daro napisał: A cóż ty toczyć będziesz ? Szalę szlifierską do szkła optycznego... Cytuj
gajowy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 16 minut temu, Tadek11 napisał: A jak nie to firma WERG w Miński Maz. A tej firmy nie znałem, dzięki. jestem po wstępnej rozmowie i prawdopodobnie mi to zrobią. I na dodatek (w miarę) blisko domu... Masz u mnie dobrą wódkę jak się kiedyś spotkamy... Edytowane 29 Czerwca 2021 przez gajowy Cytuj
Tadek11 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 23 minuty temu, gajowy napisał: A tej firmy nie znałem, dzięki. jestem po wstępnej rozmowie i prawdopodobnie mi to zrobią. I na dodatek (w miarę) blisko domu... Masz u mnie dobrą wódkę jak się kiedyś spotkamy... Nie ma sprawy takich firm podobnych znam wiele , bo zamawiałem w Hutach i dawałem do obróbki i odkuwki większych wymiarów ale to na Śląsku już. Cytuj
daro Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 A ja jako faktor - gdzie pijemy ?? Cytuj
gajowy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 3 godziny temu, daro napisał: A ja jako faktor - gdzie pijemy ?? kwestia dogadania... Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jak to dobrze , że mamy to forum . Na wszystko znajdzie się rada . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi