piotrwnuk Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Czy ktoś używa albo używał ramek plastikowych to będę wdzięczny za opinie Quote
Tadek11 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Był u nas temat o ramkach plastikowych Czytałeś ten archiwalny temat ? https://pasiekapszczelarska.pl/topic/1358-ramki-plastikowe/?tab=comments#comment-29745 Quote
piotrwnuk Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 Tak czytałem tam chodziło o jakąś substancję usztywniającą plastik która jest szkodliwą ja mam zamiar kupić ramki od Łysonia nie sądzę żeby on handlował czymś co niema atestu Quote
Tadek11 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 2 godziny temu, piotrwnuk napisał: Tak czytałem tam chodziło o jakąś substancję usztywniającą plastik która jest szkodliwą ja mam zamiar kupić ramki od Łysonia nie sądzę żeby on handlował czymś co niema atestu Coś mi się zdaje ? ,że niezbyt dokładnie czytałeś jak zapamiętałeś tylko ten bisfenol , tam było to o co pytasz , były opinie tych co używali takich ramek i wypowiadali się na ten temat . I jeszcze jedno , na forum nie reklamujemy konkretnych sprzedawców jest to zabronione regulaminem forum. Quote
Beeman Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) 11 hours ago, piotrwnuk said: Czy ktoś używa albo używał ramek plastikowych to będę wdzięczny za opinie A dlaczego chcesz ich używać? Jedyny plus tych ramek to ich cena. (Sa tansze od drewnianych?) Edited August 12, 2021 by Beeman Quote
Tadek11 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 4 minuty temu, Beeman napisał: A dlaczego chcesz ich używać? On chyba chce je reklamować na forum i solidnego sprzedawcę , ale może się mylę , obym nie miał racji ? . Quote
piotrwnuk Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 (edited) 11 godzin temu, Tadek11 napisał: On chyba chce je reklamować na forum i solidnego sprzedawcę , ale może się mylę , obym nie miał racji ? . Nie zamierzam nikogo reklamować Edited August 13, 2021 by Robi_Robson Cytat i odpowiedź były w dwóch osobnych postach . Quote
Tadek11 Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 1 godzinę temu, piotrwnuk napisał: Nie zamierzam nikogo reklamować To dobrze. ? A jak odbierasz opinie Kolegów na temat ramek plastikowych w linku który Ci podałem , czy są one wystarczające ? Quote
Robi_Robson Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 11 godzin temu, Beeman napisał: A dlaczego chcesz ich używać? Jedyny plus tych ramek to ich cena. (Sa tansze od drewnianych?) W Polsce ramki drewniane można kupić taniej niż plastykowe . Quote
michal79 Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Temat do połączenia. O dzięki, że są jeszcze w internecie fora i jak kto z rozpędu założy coś, co już było, to można wiedzę scalić z już istniejącą. Fejsbuk tak nie umi. PS. Czy jest opcja jakoś wydać całe forum, co jakiś czas, w postaci pdfa? Quote
Recommended Posts