Tadek11 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 13 minut temu, gajowy napisał: Dziś wpadłem na jeden toczek dolać syropu, patrzę a mają prawie pełno. No to trochę mnie zmartwiło ale zajrzałem w ramki do rójki co tam stoi a ramki zalane. Okazało się że godzinę przede mną był na toczku brat cioteczny który tez ma tam pszczoły, nalał do pełna i swoim i moim. Ty to masz dobrze ? Naleją Ci za darmo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek. Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 9 minut temu, Tadek11 napisał: Ty to masz dobrze ? Naleją Ci za darmo ? ciekawe ile a to bedzie bratu do pełna lal?:P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajowy Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 27 minut temu, Tadek11 napisał: Ty to masz dobrze ? Naleją Ci za darmo ? W przyrodzie nic nie ginie, wcześniej ja lałem za darmo. Ogólnie jak któryś z nas jest to leje do wszystkich uli. Dziś się nie zgadaliśmy. Jak bym wiedział, nie pchał bym się niepotrzebnie 30km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Marudny Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Gratki. No to ja bede bardzo kochany bo córcia do mnie zmierza ale u mnie jeszcze niecałe 2 miechy. Żartuje w pracy że będę miał po narodzinach 15 lat spokoju ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek. Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 no i pobierają bez opamietnia dzisiaj dostały i jutro ostatnia dawka wyjdzie 5 kg na rodzinę średnio oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek. Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 no i zostanie najgorsza operacja w sezonie zabranie podkarmiaczek powałek i założenie foli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Marudny Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 9 godzin temu, mirek. napisał: no i zostanie najgorsza operacja w sezonie zabranie podkarmiaczek powałek i założenie foli Ja myslalem ze powalko-podlarmiaczke to zostawia sie na zime by cyrkkulacja powietrza byla przez nia a folia to raczej do wiosennych odkladow. Ale to moje poczatki wiec nie zwracaj uwagi na to co pisze. Pozdrowka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts