krzysiek5000 Opublikowano 4 Października 2023 Opublikowano 4 Października 2023 Witam wszystkich pszczelarzy , w moim kombinezonie pszczelarskim , w kapeluszu zrobiły się dziury przez które przedostają się pszczoły , chciałbym wymienić w nim samą siatkę , potrzębuje jakiegoś linka do takiego materiału na moskitierę itp , zastanawiam się nad tą moskitierą okienną ale niewiem czy nie będzie za sztywny materiał do cerownia , szycia pozdrawiam serdecznie Cytuj
michal79 Opublikowano 4 Października 2023 Opublikowano 4 Października 2023 Ja dziury zaszyłem. Ale ja może już stary jestem? Cytuj
daro Opublikowano 5 Października 2023 Opublikowano 5 Października 2023 W dniu 4.10.2023 o 12:56, krzysiek5000 napisał(a): chciałbym wymienić w nim samą siatkę , https://www.adamek.net.pl/odziez-pszczelarska/18-siatka-wymienna-do-kapelusza-pszczelarskiego.html W dniu 4.10.2023 o 15:00, michal79 napisał(a): Ale ja może już stary jestem? Obajście sknery 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 5 Października 2023 Opublikowano 5 Października 2023 W dniu 4.10.2023 o 12:56, krzysiek5000 napisał(a): chciałbym wymienić w nim samą siatkę , potrzębuje jakiegoś linka do takiego materiału na moskitierę itp A czy jesteś krawcem z zawodu ? Ja bym się nie podjął takiego zadania . Dam Ci link na cale kapelusze . Mam chyba ze trzy kapelusze pszczelarskie Polskie i są one duże i bardzo niewygodne , w wietrzną pogodę wiatr zwiewa taki kapelusz z głowy. Używam aktualnie chińskich kapeluszy na komary. Są one mniejsze od naszych polskich w kolorach wojskowych i lekkie w upalne dni są przewiewne i już używam trzeci sezon , kupiłem od razu trzy kapelusze , jak za 8 zł/szt. czyli razem za słoik miodu . Teraz krawcowa za wymianę siatki by więcej wzięła jak za trzy kapelusze gotowe. Tu masz oferty z Alledrogo https://allegro.pl/oferta/kapelusz-moskitiera-na-glowe-kapelusz-siatka-14340398092 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi