mariopalmeral Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam czy oglądał ktoś dzisiaj film o podanym tytule na "planete +". Zaintrygowało mnie odkrycie twórców filmu a mianowicie ,to czym pszczoły zajmują się w ulu jest uzależnione genetycznie po ojcu .A ja cały czas myślałem że jest to uzależnione od wieku pszczoły która się uczy i w określonym etapie życia jest gotowa do określonych zadań Cytuj
daro Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Jak ojciec truteń to dzieci lenie. Cytuj
kubek33 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Oglądałem, trochę jestem zawiedziony - bardzo mało o Europie. Mimo to oglądne jeszcze raz bo pewnie będzie powtórka. Było parę ciekawych tez ale bez rozwinięcia tematu. Ogólnie - daleko im do "Wiecej niż miód" Cytuj
Tadek11 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie ulęże wrona gawrona , tylko takie samo jak i ona. Pozdrawiam Tadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi