Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Tak by było najlepiej .Mały znaczek widoczny z zewnątrz i drugi konkretny od środka . Widoczny dopiero po wycięciu plastra .Moje ramki , które ginęły tego lata z uli miały duże wypalone logo .Niestety nic to nie pomogło ... Cytuj
daro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bo logo to ma złodziej mieć na du**e. Jak moim chuliganom wypalili to mam spokój. Byle bić nie za mocno. By logo schodziło do 7 dni. 1 Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bo logo to ma złodziej mieć na du**e. Jak moim chuliganom wypalili to mam spokój. Byle bić nie za mocno. By logo schodziło do 7 dni.I jeszcze logo na czole i byłoby wiadomo kim jest. Cytuj
daro Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Po wypalaniu na du**e pozostają ślady i na twarzy. 1 Cytuj
morzedzungli Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 U nas w kraju złodziej ma więcej praw niż poszkodowany, kiedyś ukradli mnie 50 tuj i jak poszedłem zgłosić na policję to przyjmujący zgłoszenie najpierw o rachunek pytał Ciąg dalszy był taki, że pies wytropił złodzieja i zaprowadził nas prosto do jego domu gdzie była już tylko połowa żywotników, po miesiącu przychodzi pismo że sprawca nie wykryty bo się nie przyznał jaja jak berety Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi