Gość Imker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Poszukuję dobrych kompletnych lokówek do włosów Cytuj
Słowian Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tu masz pełno do wyboru i koloru i tanie 18 zł http://allegro.pl/promocja-lokowka-do-wlosow-16mm-3-kolory-7763-i5030716503.html Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ej Imker Imker ino Ci kobity w głowie,lokówki,stringi i takie gupoty. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nicota to widziałem u Łysonia.PK Cytuj
Gość Imker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Czy ja wyglądam na biznesmena? Cytuj
Słowian Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dobry temat z tymi lokusiami, bo mi będa potrzebne w tym roku do mojego clokboard-a bedę się bawił w własny wychów tak dla jaj na razie , bedę sledził co koledzy pochwalają i na pewno trochę zamówię Cytuj
Słowian Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Bo ja straszny jajcarz jestem matulami mogę się podzielić ale nie z reproduktorki bo nie mam jeszcze tylko od mojej najsilniejszej rodziny co kupiłem w pierwszym roku za Rabką Piotr może go znać Maruś na końcu wsi mieszka pod górą dał mi super rodzinkę bcf GZ od Lewandowskiego na 10 ramkach aż pod ramkami wisiały koszt 400 zł jestem bardzo zadowolony bo wyroić je to naprawdę sztuka, pociagnę coś od niej. A jak chcesz po reproduktorce to musisz poczekać do 18 jak się sprawdzą moje polbartówny to wezmę od niego ze dwie te po 200zł niby do hodowli mogą być i będę po nich ciągną jakieś matule w cloku a to najlepsza metoda dla małej hodowli nie tracisz rodziny produkcyjnej i super matule wychodza bo cały czas w pełnej silnej rodzinie chowane a nie w jakiś cieplarach itp, nikt mi nie powie choćby jakie ustrojstwo było to i tak pszczoły najlepiej sie zaopiekuja matulami temp. i wilgotnością poza tym młode matule cały czas czyją swoje siostry odgłosy w ulu itp a w cieplarce ?? . może i kiedyś nie mówię nie ale na taką skale absolutnie clok koszt 20 zł samemu zrobić cztery listwy i blachę od Dara na zasówkę Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Czy ja wyglądam na biznesmena? Lokówki miseczki uchwyty bez ramki jentera czy nikusia Będzie na łyżeczkę wkładane Wszystkie tam widziałem no ale na rowerze do Kleczy nie pojedziesz,a na stronie nie wiem czy są.PK Cytuj
Słowian Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 mogę ci kupić w kleczy u łysonia przejeżdżam biedra pod samym sklepem tym głównym jest gdzie tira na boku zostawić a kolega by ci podrzucił na a4 do opola no chyba że daleko masz do autostrady Cytuj
Gość Imker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Do Opola kawał drogi. Kupić nie sztuka... zamawiasz i są tylko jakie Cytuj
CYNIG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czy ja wyglądam na biznesmena? Lokówki miseczki uchwyty bez ramki jentera czy nikusia Będzie na łyżeczkę wkładane Używam zestawów od NICOTA mimo że przekładam łyżeczką, tyle że zamiast oryginalnych miseczek stosuję woskowe, własnej roboty. Mi takie połączenie bardzo pasuje, po prostu ten sprzęt NICOTA jest jakoś lepiej spasowany i z lepszej jakości plastiku. Cytuj
Xpand Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 W zeszłym roku jak zaczynałem z pszczołami też szukałem. Kupiłem cały zestaw u Chinczyków + łyżeczki itp. Cytuj
Słowian Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie mam jeszcze o tym pojęcia a jak ja będę potrzebował tylko tych izolatorów na mateczniki, czy jak to się tam zwie bo bedę stosował cloakboard tojakie sobie wziąśc do izolacji mateczników ?? Cytuj
Gość Imker Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Chyba jeszcze będziesz musiał uchwyty Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Używam zestawów od NICOTA mimo że przekładam łyżeczką, tyle że zamiast oryginalnych miseczek stosuję woskowe, własnej roboty. Mi takie połączenie bardzo pasuje, po prostu ten sprzęt NICOTA jest jakoś lepiej spasowany i z lepszej jakości plastiku. Tomasz ,a gdzie ty się ukrywałeś nie było Cię ani tu ani tam.PK Cytuj
daro Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja tam u chińczyka ale trzeba komplet lokówki i chińskie miseczki bo niby kompatybilne ale tak nie za bardzo. Cytuj
CYNIG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tomasz ,a gdzie ty się ukrywałeś nie było Cię ani tu ani tam.PK A zrobiłem sobie urlop od wszystkich forów pszczelarskich i mocniej zaangażowałem się w działalność związaną z fotografią. Ale czas było wrócić bo sezon za moment odpali Cytuj
Tadek11 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 A zrobiłem sobie urlop od wszystkich forów pszczelarskich i mocniej zaangażowałem się w działalność związaną z fotografią. Ale czas było wrócić bo sezon za moment odpali Nie wiem czy nie widziałem Ciebie na forum Minolty oczywiście dawno temu nie ostatnio ? A może to tylko przypadkowa zbieżność ? Cytuj
CYNIG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na minolty na pewno nie bo jestem Canonierem Chyba że ktoś pokazywał jakieś moje zdjęcie. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 A zrobiłem sobie urlop od wszystkich forów pszczelarskich i mocniej zaangażowałem się w działalność związaną z fotografią. Ale czas było wrócić bo sezon za moment odpali Ale teraz mam nadzieję,że nas już będziesz odwiedzał.Pozdrawiam Piotr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi