Tajden Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tak sobie myślę, że Ty za bardzo się do tego przygotowujesz. przyjdzie czas , dostaniesz pakiety, masz wtedy nawet kilka godzin na obsadzenie, napiszesz wówczas na forum co i jak i wtedy każdy ci na gorąco podpowie najlepsze rozwiązania, a teraz to tak naprawdę nikt do końca nawet mimo szczerych chęci Ci nie odpowie. Poczekaj spokojnie, a ten zimowy czas poświęć na czytanie o pszczołach lub oddaj się jakiejś innej przyjemnej czynności i uwierz ,że lepiej na tym wyjdziesz "innej przyjemnej czynności i uwierz ,że lepiej na tym wyjdziesz..." Przez kilkadziesiąt lat komunizmu w Polsce, władz uczyła ludzi jak mają żyć. A teraz imć pani Joasia, podpowiada mi, co jest dla mnie dobre, a co nie. Serdeczne dzięki Nauczycielko. Mózg zawiaduje jestestwem człowieka. A praca mózgu zależy od diety. U Ciebie jest zła. Cytuj
daro Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tajaden jam człowiek cierpliwy miałem kolegę identycznego franta jak Ty i może mnie te Twoje pierdoły bawią .Nie pij szaleju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi