Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zachowują się w barze myszki różnych narodowości.

Myszka angielska wypija sobie pięćdziesiątkę i pyta o cichy hotelik bez kota, by można sobie było bezpiecznie pospać.

Myszka Francuska wypija jeden koniaczek i szuka dziewczynek, z którymi można sobie poswawolić.

Natomiast myszka polska wypija jedną po drugiej cztery sety czystej, rozgląda się groźnie wkoło i powiada;

- No ,a teraz gadać mi szybko, gdzie jest ten cholerny kot!. :D

• Lubię 2
Opublikowano

No i to jest właśnie polska mentalność Tadziu :) ,Duża dawka tego draństwa 
Nieśmiertelność się załancza
 (jak w piosence 52 debiec to my polacy :) )

Nie każdy może lubi rap ale posłuchajcie tego tekst z prawie sprzed 13 lat a jakże aktualny :) 

najlepsze :

Teraz powtarzajcie dzieci to dla Was nowy wierszyk 
Żaden mother fu***r nie podskoczy do Polaka 
Wole polskie gó**o w polu niż fiołki w Neapolu 
Znasz ten bajer? Kto nie z nami ten frajer

Puściłem kilka razy moim chłopcom i teraz dwa razy dziennie musze im puszczać "To my Polacy" :) Jasiek mówi o wieża się buja :) a Franek w wyrywkach zna już cały tekst, nieraz bawi sie klockami a tu słysze "Drążeni głęboko w gruncie wychowani na buncie 

W nienawiści do wroga, w miłości do Boga " bekę mam taką że nie wiem co :) dobrze że podali sie do tatusia w tych sprawach :) 

Opublikowano

Kurcze ale skopali ruskim du*y, a ten pod koniec filmu ładnie ukopany facjata będzie się tygodniami goić :) , jak by było bliżej zapisał bym się do bojówki Arki Gdynia :D

https://youtu.be/-ked0L3EXw0

Łukasz, cały turniej wygrała bojówka Lecha Poznań wygrywając w finale z ekipą z CSKA Moskwa

Opublikowano

Nasi to kto ? Bo dla mnie 5-20151208221711.jpg

Ale  na pewno nie pacany dla kasy walące się po gębach pięciami. Bo nasi to mieli jeszcze kulturę . Nie możesz być mniej dosadny ?

Opublikowano

Daro jakie czasy taka husaria :D , lepiej tak niż jak lataja po stadionie, Słowianie waleczny naród gdzieś muszą się wyszumieć i upuścić krwi a jeszcze w takich zawodach na legalu to już w ogóle ok. To jak nazwiesz sport olimpijski jak boks co też leją się do upadłego po ryjach i za grubą kasę, sport jak sport :). Ja tam z każdym mądrym kibolem przybiję pionę :).

Kosucik napisałem ci już na amnezji, powtarzał się nie będę bo mi się nie chce, kązdy na tym forum jest mile widziany byle by tylko pisał coś z sensem, a jak już wypowiadasz się w jakimś temacie to weź go pierw dobrze przeczytaj !!!!!!!!. Ja do ciebie nic nie mam jak się odczepisz ode mnie :) jak nie to 0bicz.gif :D

Trzym się :)

Opublikowano

Słowianik To może na konferencję do Mińska przyjedziesz - pogadać - jak się nie  boisz?

Na  Ambrozji chyba nie zrozumiałem przekazu,.Słowianik.

Opublikowano

Wpadnij ty, ja za bardzo zarobiony jestem dam ci adres :

Łukasz Czarnota

Osiek 110 

32-300 Olkusz

tel. 513487053 :D

Wal śmiało :)

Opublikowano

Patrz byłem z żoną we wrześniu Kraków - Ojcowski park N. Ggybym wiedział to kolegę bym odwiedził.

Gość PawelKS3
Opublikowano

Wpadnij ty, ja za bardzo zarobiony jestem dam ci adres :

Łukasz Czarnota

Osiek 110

32-300 Olkusz

tel. 513487053 :D

Wal śmiało :)

Ludzie, ludzie!!! Impreza u Słowiana!!!

Wreszcie będzie integracja :)

Jedziemy ;)

Opublikowano

Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam od razu ul sobie odbierzesz zrobiłem już daszek do tego twojego zakichanego 12-sto ramkowca :D

Ps. Kosuta też zapraszam :D

Opublikowano

chcesz zabalować dłużej to najlepiej sierpień od 14 mam dwa tyg urlopu ale mówię od razu 15 moje urodziny 34 więc bez wkładki nie wpuszczam :D chcesz wcześniej to długi łikend majowy 1-3 na bank będzie wolne w stonce gdzie jeżdzę jako siofer :D. Dzwoń wcześniej co 10 dni mam 3 wolne (ale jak wypadnie nawet w srodku tyg. a weekend w pracy :( ) więc uda się jakoś ugadać :), ja tam otwarty chłop jestem :D

Ps. dla wtajemniczonych chyba bedzie trzeba po 15.08 na dwa tygodnie neta odciąć bo na bank skończy sie to już banem dla mnie  :D

Opublikowano

Paweł po co targać drzewo do lasu za plecami bedzie ich tysiące i ostre jak cholera :D jak bedzie to taki sierpień jak przez dwa ostatnie lata to będą jeszcze dodatkowo napalone :D 2smiejsie.gif

Opublikowano

No to do zobaczyska , ale to już matki trza będzie  mobilizować do czerwienia na zimę , więc nie może byc tak ostro.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich tylko w grupach nie większych jak 30 osób bo przy deszczu było by sie trudno pomieścić w salunie co prawda na betonie ale stoły biesiadne mam ze stołami w razie braku miejsca jest jeszcze stół do pingla idealnie pasuje na wysokośc do tego za ławki całe paczki styropianu i bedzie git :D. Aha co najważniejsze kibelek i umywalka już jest w piwnicy :D

Opublikowano

Nie dla psa kiełbasa najwcześniej w 19 albo nawet 20 dam spróbować, nie będzie profanacji takiego trunku owocowy niesycony minimum 3 lata musi poleżeć ten korzenny minimum 5 a najlepiej smakuje po 10 :)LATACH !!!!!! nie miesiącach czy tygodniach :) 

Opublikowano

Kurcze Słowian imprezę organizuje a ja muszę po hepatologach z swoją wątrobą jeździć :( .