daro Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Organizuje wycieczki na wschód , tam można przeszczepić od słonia wątrobę. Słowian - rycerze nie naparzali się dla samego naparzania i mieli Honor i Kulturę. Już delikatniej nie mogę - nie bluzgaj bo wstyd i Tobie i mi. Można to samo napisać inaczej. Quote
Nacek Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Daro ale taką wątrobe musiał bym taczką wozsć, bo kto by ją uniusł. Quote
zdzich123 Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Konsut -matki to się unasieni na miejscu ,więcej trutni to zawsze pewniejsze . Quote
MAZI Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam od razu ul sobie odbierzesz zrobiłem już daszek do tego twojego zakichanego 12-sto ramkowca Ps. Kosuta też zapraszam Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P Quote
Słowian Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 No na odwiedziny pewnie wpadajcie ja na prawde otwarty i gościnny chłop jestem , z checia cię poznam MAZI aż tak daleko do mnie nie masz może się platasz czasem między krk a katowicami to do mnie macie rzut beretem tylko nie autostradą płatna tylko droga 94 przez Olkusz a to już 3-4 km ode mnie i do tego za darmoche LUDZISKA WPADAJTA !!!!!!! 1 Quote
Guest PawelKS3 Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P Z tym wpadaniem to chyba odwrotnie 1 Quote
Słowian Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 A niech każdy wpada im nas Polaków więcej tym lepiej w kupie siła no i jak ktoś nienawidzi PiS może ich przy okazji puścić z torbami Quote
netto Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam Łukasz nie boisz się tak na publicznym o tej trawie ? Quote
Słowian Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Teraz będą legalizować trawę więc spoko a spodziewał sie ktoś że PiS posunie sie do czegoś takiego ja bym ich ostatnich obstawiał do takich posunięć Quote
daro Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Do celów leczniczych . Pewnie nie chciałbyś palić w tym celu. Ja osobiście czym innym się leczę. Quote
Kosut Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Łukasz wybiorę się na pewno. Pozdrawiam Andrzej, chociaż ja trochę mało pisowy jestem. Quote
Recommended Posts