Emik3 Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Moglibyście kogoś polecić w sprawie blachy na daszki ciętej na wymiar (w miarę możliwości dokładnie). Myślę sobie zrobić trochę daszków, ale wymiar potrzebowałbym na zamówienie takiej blachy od sprawdzonego i w miarę możliwości nie najdroższego producenta/sprzedawcy. Cytuj
Krzyżak Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Drukarnia ofsetowa, cena 5,5 zł/kg. Wchodzą 3 sztuki na kilo. Dotniesz sam nożem do tapet. Cytuj
daro Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Trzeba było wcześniej to bym Ci przywiózł zostało parę arkuszy. Cytuj
Emik3 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Drukarnia ofsetowa, cena 5,5 zł/kg. Wchodzą 3 sztuki na kilo. Dotniesz sam nożem do tapet. A mógłbyś mi do takowej linka zapodać? Bo jak w wyszukiwarce wpisuję to wyskakują mi tylko drukarnie, a jak wpisuję blachy offsetowe, to cena na pewno nie jest taka znalazłem np. coś takiego http://blachynawymiar.pl/strona/kalkulator Cytuj
Xpand Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Emil jedziesz do lokalnej drukarni i pytasz o zużytą blachę offsetową, że na ule potrzebujesz (ewentualnie dzwonisz po wszystkich). U mnie na miejscu kupowałem ostatnio po 6zł za arkusz ~100x70cm, a wcześniej po 4zł bywały. Tu masz pierwszy lepszy link https://www.olx.pl/oferta/blacha-offsetowa-nowa-rozne-rozmiary-blacha-aluminiowa-ofsetowa-CID628-IDjUcO5.html#e34450efb4 1 Cytuj
daro Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Urwał mi się kontakt w drukarni ale powiem to co powiedziała dyrekcja - blachy offsetowe to odpad toksyczny i nie mogą być po użyciu odsprzedawane. Jak nie ma drukarni w okolicy ( zadupie) to polecam olx . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Urwał mi się kontakt w drukarni ale powiem to co powiedziała dyrekcja - blachy offsetowe to odpad toksyczny i nie mogą być po użyciu odsprzedawane. Jak nie ma drukarni w okolicy ( zadupie) to polecam olx . A ja bym jednak stawiał na ocynk. Blacha offsetowa jest miękka i łatwo ją uszkodzić . Czasem wystarczy upadek dłuta na daszek i jest uszkodzenie . Daszki z ocynku wytrzymają dziesiątki lat . Blacha ocynkowana, wygięta na wymiar kosztuje z wysyłką ok 15zł./szt. Ja rok temu zamawiałem daszki i kuwety na allegro . Udało mi się namierzyć tą samą firmę tutaj : https://sprzedajemy.pl/kuweta-taca-nawozowa-szuflada-szynszyle-ptaki-kroliki-krzczonow-2461c4-nr44158252 Cytuj
Krzyżak Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Nie zdarzyło mi się nigdy uszkodzić daszku pokrytego blachą offsetową a mam ich ponad setkę. Blacha offsetowa kosztuje 1,8zł/szt, docięcie i wygięcie to 5 minut roboty. Każdy nich robi jak uważa. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Nie zdarzyło mi się nigdy uszkodzić daszku pokrytego blachą offsetową a mam ich ponad setkę. Blacha offsetowa kosztuje 1,8zł/szt, docięcie i wygięcie to 5 minut roboty. Każdy nich robi jak uważa. Mam takie i takie blachy na daszkach . Offsetowe mam najwyżej 4-5 letnie . Ocynkowanie niektóre może ... 40-50 letnie . Wolę ocynk . Takie moje zdanie . 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi