Turqs Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 31 minut temu, michal79 napisał: Weeeeź, nie stresuuuj mie.... Mam nadzieję że ma to związek z jakimś gorczycowym poplonem w okolicy. Jasnożółty pyłek. Jasny nakrop. już poplony kwitną u Ciebie? U mnie dopiero żniwa ruszyły. A może Twoje to rabusie i rabują jakieś łagodne bf u sąsiada? 1 Cytuj
michal79 Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 1 godzinę temu, Turqs napisał: już poplony kwitną u Ciebie? U mnie dopiero żniwa ruszyły. A może Twoje to rabusie i rabują jakieś łagodne bf u sąsiada? To może cuś innego... ? Żeby moje pszczółki rabowały, tego chyba bym nie zaakceptował. ? Cytuj
mirek. Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 jakie poplony ? u mnie łąki i stawy robią robotę wszystko jeszcze kwitnie i do października tak będzie chyba że mrozy i śniegi przyjdą taki dziurawiec kwitnie powoli ale nonstop i takich przykładów pełno 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi