Tadek11 Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Jako że dzisiaj niedziela to może coś " skocznie a nabożnie " 2 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 Klasyka rządzi! ... a niechże jeszcze dziś ... porządzi PF 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Coś na nadchodzący weekend po ciężkiej pracy w tygodniu https://www.youtube.com/watch?v=RtLMQufonHI&list=RDMMRtLMQufonHI&start_radio=1 Cytuj
kubek33 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Tadziu już myślałem, że przestali słuchać muzyki bo miesiąc nikt nic nie dodał..... W weekend to ja dopiero za...... z lubością przy pszczółkach ..... i brak czasu na słuchanie Cytuj
Tadek11 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 Jacku a ja sobie zrobiłem przerwę A co tam Nie samą pracą człowiek żyje byłem dzisiaj w ogrodzie botanicznym w Korycinach ( Podlaskie) na wycieczce i jestem pod wrażeniem Ogród właściciel prywatny ale prowadzony z głową i z rozmachem , agroturystyka , szkółki sadzonek, ekspozycje naturalne , gastronomia A jutro 17-go ma odbyć się tam wielki kiermasz i festyn i frekwencja zapowiada się ogromna sądząc po przygotowywanych stoiskach i najeździe turystów . Jak ktoś ma blisko to powinien to zobaczyć , naprawdę warto. Pozdrawiam Tadek Cytuj
daro Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 No to kolega jesteś o rzut kamieniem był a nie zaszedł . <_> Cytuj
Tadek11 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 Darku jak masz tak blisko to korzystaj Cytuj
Tomzo Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 ...to tak ,bez wzgląd nasytuację,jak się gra do ostatniej sekundy,ciekawe czy tak zagrają Nasi? Cytuj
PiotrekF Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W sobotę byłem na danielkowym koncercie ..... po raz pierwszy usłyszałem i zobaczyłem .... dlatego pozwolę sobie PF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi