MikołajWitwicki Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Do nowej edycji "Rolnik szuka żony" szukają także tak tak pszczelarzy. Prowadząca program skierowała na koniec swe słowa do rolników,..., i pszczelarzy. Jest chętny odważny kawaler / wdowiec pszczelarz , który wypromuje naszą profesję :-D ? Quote
mariopalmeral Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 To wśród pszczelarzy też są tacy co telewizja żony musi im szukać? Z pszczołami sobie radzi a z kobietą nie może dać rady?Przecież to prawie to samo ,czasem łagodna jak baranek a jak się wku....wi także potrafi użądlić Quote
Ślężańskie Miody Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Kurcze, ale trzeba dodać że pszczelarze lubię bzykać i mają wiele kobiet w obejściu Quote
joasia Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Delikwent powinien iść do programu z hasłem. "Pszczelarz doradza, bzykanie odmładza" 1 Quote
MikołajWitwicki Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Mario, oni tam w 90 % nie idą by żon szukać. Jak widać każdy ma odnowioną chatę? Przypadek? Taki pszczelarz jakby się zareklamował miałby zbyt na każdą ilość miodu Quote
piotrpodhale Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 U tych starszych par nie widzę możliwości jakiegoś trwałego związku.Powszechnie wiadomo że starszych drzew się nie przesadza.Chyba że na odległość sobie pobzykają.Jak myślicie??? Quote
joasia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 No jakoś nie zauważyłam , ta starsza pani się deklarowała że choćby już może się przenieść do pana Eugeniusza ,jak widać nie tylko młodzi są otwarci na współczesne tendencje Quote
MikołajWitwicki Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Joanno, starsza pani zadeklarował że może się przenieść do Eugeniusza. To Eugeniusz chciał zabłysnąć w lokalnej społeczności. Edzio to w Enneagramie 7 a Liliana 4. Pasują do siebie :-) Te wszystkie osoby są na moment "celebrytami" mają setki ofert na swoich fejs-zbukach i w nosie mają dotychczasowe wybranki/wybranków. Serial zszedł na psy. Pierwszą wersję dało się oglądać, teraz tandetne sztuczne pytania i odpowiedzi. Mam nadzieję, że wybiorą do następnej serii pszczelarza oby młodego :-) zrobi dobrą reklamę dla polskiego miodu. Quote
piotrpodhale Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 No jakoś nie zauważyłam , ta starsza pani się deklarowała że choćby już może się przenieść do pana Eugeniusza ,jak widać nie tylko młodzi są otwarci na współczesne tendencje No fakt ta pani jest super! zobaczymy czy coś z tego będzie ja myślę że nici.Tak samo Anna widziałem strach w jej oczach jak zobaczyła pierścionek. Quote
Tadek11 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Nie oglądam tego serialu , ale przypomniało mi się przy okazji ogłoszenie w lokalnej prasie u mnie o treści - " Młody , bez nałogów rolnik poszukuje partnerki z ciągnikiem w celu matrymonialnym ". Pozdrawiam Tadek Quote
mariopalmeral Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Nie oglądam tego serialu , ale przypomniało mi się przy okazji ogłoszenie w lokalnej prasie u mnie o treści - " Młody , bez nałogów rolnik poszukuje partnerki z ciągnikiem w celu matrymonialnym ". Pozdrawiam Tadek Tadek dobry jesteś świetna puenta tego programu .Jak dla mnie to trzeba być naprawdę nieudacznikiem życiowym,aby kwestie wyboru żony powierzyć telewizji.A jeśli chodzi o reklamę to naprawdę są leprze sposoby . Quote
MAZI Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 MikołajWitwicki:"Mam nadzieję, że wybiorą do następnej serii pszczelarza oby młodego :-) zrobi dobrą reklamę dla polskiego miodu." Żeby tylko wstydu nie narobił... A o reklamę zadbamy sami :-) Quote
mariopalmeral Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 MikołajWitwicki:"Mam nadzieję, że wybiorą do następnej serii pszczelarza oby młodego :-) zrobi dobrą reklamę dla polskiego miodu." Żeby tylko wstydu nie narobił... A o reklamę zadbamy sami :-) Wstyd to już jest wystąpić w takim programie ,a gdzie dalej. Quote
MikołajWitwicki Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 A jeśli chodzi o reklamę to naprawdę są leprze sposoby . Konkretnie co przebije reklamę w TV? Póki ludziska oglądają TV, a jak widać w tym temacie oglądają nawet takie bzdetne programy, to jest to najlepsza forma reklamy. Najdroższa, ale dociera do największej rzeszy ludzi. A pewnie że wstyd wystąpić w takim programie. MAZI tak sami dbamy o reklamę, że ludzie nie mają zaufania do pszczelarzy w obecnych czasach. Quote
mariopalmeral Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Konkretnie co przebije reklamę w TV? Póki ludziska oglądają TV, a jak widać w tym temacie oglądają nawet takie bzdetne programy, to jest to najlepsza forma reklamy. Najdroższa, ale dociera do największej rzeszy ludzi. MAZI tak sami dbamy o reklamę, że ludzie nie mają zaufania do pszczelarzy w obecnych czasach. No jak można mieć zaufanie do do człowieka który nie potrafi z kobietą rozmawiać? A reklamę w tv przebije rzetelność . Quote
MikołajWitwicki Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Mario co ma potrafienie rozmowy z kobietą do zaufania pszczelarskiego? Reklamę przebije rzetelność? Dobre! W internecie są miliardy stron www. Wiesz które są najpopularniejsze? Te które reklamują się w TV. allegro, onet, OLX=tablica, gazeta, FB. Quote
Recommended Posts